ATEX stofzuiger 80 liter Zone 2 en 22

  • ATEX_stofzuiger_zone2_zone22_industrielestofzuiger_huren_Rentimo
Verhuur

ATEX stofzuiger 80 liter Zone 2 en 22

Heeft u tijdelijk een ATEX stofzuiger nodig? Wilt u gassen afzuigen? Of wilt u droge stoffen opzuigen? Of bent u juist op zoek naar een industriële stofzuiger voor het opzuigen van vloeistoffen? Huur dan deze ATEX stofzuiger van Rentimo! 

Opzuigen van droge stof, vloeistof en gassen

Deze ATEX stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en kan daardoor in de meeste bedrijven moeiteloos ingezet worden. Deze stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei soorten droog stof, maar kan daarnaast ook ingezet worden voor het opzuigen van vloeistof of het afzuigen van gassen. Hierdoor is deze ATEX stofzuiger zeer breed inzetbaar binnen verschillende bedrijven. 

ATEX gecertificeerd voor ATEX Zone 2 en 22

Deze ATEX stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 2 en 22. Dit betekent dat deze machine op een veilige manier ingezet mag worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen welke geclassificeerd worden als een ATEX Zone 2 of 22 omgeving. De machine is zo opgebouwd en ingericht dat deze op een veilige manier stoffen kan opzuigen welke geclassificeerd worden als brand- en explosiegevaarlijk. 

Toepassingen

Deze machine wordt door ons veelal verhuurd aan bedrijven welke werkzaam zijn in de farmaceutische industrie, de verpakkingsindustrie, de petrochemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de offshore en bijvoorbeeld aan straal- en coatingsbedrijven. 

Deze ATEX stofzuiger huren?

Wilt u deze ATEX stofzuiger huren? Dan kunt u dit makkelijk regelen door dit product aan uw winkelwagen toe te voegen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over deze machine? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen1,8 kW
ATEX ZoneZone 2 en 22
Max. luchtdebiet250 m3/uur
Max. onderdruk1.800 mmH2O
Type filterAntistatisch zakfilter
Oppervlakte hoofdfilter8.000 cm2
Inhoud vuilcontainer80 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet70 dB (A)
Afmetingen53x66x120 cm
Gewicht43 Kg

In welke situaties is een waterstofzuiger of vloeistofzuiger geschikt?

Binnen veel bedrijven komen vloeistoffen en nat vuil vrij tijdens productieprocessen. Het kan bijvoorbeeld gaan om vloeistoffen zoals koelvloeistof, olie, logen, zuren en water. Deze vloeistoffen zijn niet altijd met iedere stofzuiger op te zuigen. Bij veel stofzuigers raken de filters verstopt, doordat deze filters niet geschikt zijn voor nat stof en vloeistof. Deze stofzuigers zijn veelal ontwikkeld voor droog vuil opzuigen. Daarnaast is het opzuigen van nat vuil en vloeistof vaak veel zwaarder voor de stofzuiger zelf. U kunt daarom beter kiezen voor een vloeistofzuiger of waterstofzuiger. Deze stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor water opzuigen (waterstofzuiger) en vloeistof opzuigen (vloeistofzuiger), in zowel kleine als grote hoeveelheden. Door de speciale ontwerpen van deze stofzuigers kennen deze industriële stofzuigers de eerder genoemde problemen niet. Daarnaast beschikken deze waterzuigers en vloeistofzuigers over juiste filtersystemen en beveiligingssystemen zoals bijvoorbeeld een vlottersysteem.

Eenvoudige lediging

Wanneer een waterzuiger volgezogen is met water of met vloeistof, kan de machine erg zwaar worden. Echter hoeft u geen zwaar tilwerk te verrichten om de machine te legen. Onze waterzuigers zijn voorzien van verschillende ledigingssystemen, zoals het kunnen legen middels een afvoerslang of een leegsysteem. Zo is de waterstofzuiger eenvoudig te legen en kunt u snel weer verder met het zuigen van water en vloeistof!

Verschillende opslaggroottes

Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden water of vloeistof wilt opzuigen, maakt voor Rentimo niet uit. Ons assortiment waterzuigers zorgt ervoor dat er voor alle toepassingen, groot of klein, een geschikte machine beschikbaar is. Zo hebben we machines te huur welke een opslagcapaciteit hebben van 27 liter voor de kleinere klussen, maar ook met 80 liter opslagcapaciteit voor de grotere toepassingen.

Wilt u een waterstofzuiger huren?
Heeft u tijdelijk een waterstofzuiger nodig en wilt u deze graag huren? Via onze website zijn deze machines zeer makkelijk te bestellen en snel leverbaar! Heeft u echter vragen of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over het meest geschikte model voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken