ATEX vloeistofzuiger 80 liter voor Zone 1/2/21/22

Verhuur

ATEX vloeistofzuiger 80 liter voor Zone 1/2/21/22

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger welke inzetbaar is in ATEX zones? Heeft u tijdelijk te maken met brandbare- en explosiegevaarlijke vloeistoffen welke opgezogen moeten worden? Of wilt u een grote schoonmaak organiseren in uw werk- of productieruimte welke ATEX gecertificeerd is? Huur dan deze ATEX stofzuiger van Rentimo! 

ATEX vloeistofzuiger werkzaam op perslucht

Deze ATEX stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22 en kan daardoor op een veilige manier allerlei brandbare- en explosiegevaarlijke vloeistoffen, dampen en gassen opzuigen. Deze ATEX stofzuiger is gemaakt van RVS en is daardoor ook bestand tegen het zuigen van zuren en oplosmiddelen. Doordat de machine op perslucht wordt aangedreven, kunt u deze ATEX stofzuiger vrij in de werk- of productieomgeving bewegen en inzetten. 

Uitgerust met vlottersysteem

Met een opslagcapaciteit van 80 liter kunt u lange tijd vloeistoffen opzuigen. Indien de 80 liter bereikt wordt, zorgt een vlottersysteem ervoor dat de stofzuiger automatisch stopt met zuigen. Hierdoor wordt het niveau nooit te hoog in de machine en weet de gebruiker precies wanneer de machine geleegd dient te worden. 

Zeer breed inzetbaar

Deze ATEX stofzuiger is door de technische eigenschappen zeer breed inzetbaar en wordt door ons veelal verhuurd aan de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, de houtverwerkende industrie, de verpakkingsindustrie, straal- en coatingbedrijven, etc. 

Interesse in het huren van deze ATEX stofzuiger?

Heeft u vragen over het huren van deze ATEX stofzuiger of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Benodigde werkdruk6 bar
ATEX ZoneZone 1, 2, 21 en 22
Max. luchtdebiet140 m3/H
Max. onderdruk5.000 mmH2O
Inhoud vuilcontainer80 Liter
Afmetingen62x53x108 cm
Gewicht35 Kg

In welke situaties is een waterstofzuiger of vloeistofzuiger geschikt?

Binnen veel bedrijven komen vloeistoffen en nat vuil vrij tijdens productieprocessen. Het kan bijvoorbeeld gaan om vloeistoffen zoals koelvloeistof, olie, logen, zuren en water. Deze vloeistoffen zijn niet altijd met iedere stofzuiger op te zuigen. Bij veel stofzuigers raken de filters verstopt, doordat deze filters niet geschikt zijn voor nat stof en vloeistof. Deze stofzuigers zijn veelal ontwikkeld voor droog vuil opzuigen. Daarnaast is het opzuigen van nat vuil en vloeistof vaak veel zwaarder voor de stofzuiger zelf. U kunt daarom beter kiezen voor een vloeistofzuiger of waterstofzuiger. Deze stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor water opzuigen (waterstofzuiger) en vloeistof opzuigen (vloeistofzuiger), in zowel kleine als grote hoeveelheden. Door de speciale ontwerpen van deze stofzuigers kennen deze industriële stofzuigers de eerder genoemde problemen niet. Daarnaast beschikken deze waterzuigers en vloeistofzuigers over juiste filtersystemen en beveiligingssystemen zoals bijvoorbeeld een vlottersysteem.

Eenvoudige lediging

Wanneer een waterzuiger volgezogen is met water of met vloeistof, kan de machine erg zwaar worden. Echter hoeft u geen zwaar tilwerk te verrichten om de machine te legen. Onze waterzuigers zijn voorzien van verschillende ledigingssystemen, zoals het kunnen legen middels een afvoerslang of een leegsysteem. Zo is de waterstofzuiger eenvoudig te legen en kunt u snel weer verder met het zuigen van water en vloeistof!

Verschillende opslaggroottes

Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden water of vloeistof wilt opzuigen, maakt voor Rentimo niet uit. Ons assortiment waterzuigers zorgt ervoor dat er voor alle toepassingen, groot of klein, een geschikte machine beschikbaar is. Zo hebben we machines te huur welke een opslagcapaciteit hebben van 27 liter voor de kleinere klussen, maar ook met 80 liter opslagcapaciteit voor de grotere toepassingen.

Wilt u een waterstofzuiger huren?
Heeft u tijdelijk een waterstofzuiger nodig en wilt u deze graag huren? Via onze website zijn deze machines zeer makkelijk te bestellen en snel leverbaar! Heeft u echter vragen of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over het meest geschikte model voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken