Perslucht stofzuiger voor zwaar materiaal

  • Perslucht industriële stofzuiger zware stoffen Rentimo voorkant Norclean
  • Perslucht industriële stofzuiger zware stoffen Rentimo zijkant Northclean
  • Perslucht industriële stofzuiger zware stoffen Rentimo uitlaat Northclean
Verhuur

Perslucht stofzuiger voor zwaar materiaal

Wilt u grove materialen, zoals korrels, straalgrit, zand, poeders, etc. opzuigen en bent u op zoek naar een geschikte industriële stofzuiger? En wilt u daarbij onafhankelijk van stroom kunnen werken? Huur dan deze Norclean persluchtstofzuiger voor zwaar materiaal bij Rentimo!

Perslucht stofzuiger voor zwaar materiaal

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op perslucht en daardoor geheel onafhankelijk van stroom. Hierdoor kunt u deze machine vrijer in de werk- of productieomgeving bewegen. Deze perslucht stofzuiger haalt de beste prestaties bij een werkdruk van 7 bar. Het maximale luchtdebiet bedraagt 330 m3/uur en de maximale onderdruk 6.800 mmH2O. Het persluchtverbruik bedraagt 4.3 Nm3/min. 

Deze eigenschappen maken deze Norclean stofzuiger zeer krachtig. Het opzuigen van straalgrit, zand, grove poeders, korrels, etc. is voor deze machine dan ook geen enkel probleem. Hierdoor is deze stofzuiger ook wel een zandzuiger en straalgritstofzuiger te noemen. 

Mobiel inzetbaar

Deze perslucht stofzuiger is te verplaatsen door de stofzuiger vooruit of achteruit te duwen. Daarnaast is het mogelijk de Nederman-Norclean stofzuiger te verplaatsen middels een vorkheftruck, doordat deze zandzuiger is voorzien van heftruckkokers. Hierdoor kan deze stofzuiger worden geleegd in alle soorten containers (inclusief vloercontainers). 

Interesse in deze zandzuiger/straalgritstofzuiger?

Wilt u deze zandzuiger/straalgritstofzuiger huren? Dan kunt u deze eenvoudig reserveren via een offerteaanvraag. Heeft u echter vragen? Of wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan telefonisch voor u klaar op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.  

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Benodigde werkdruk7 bar
Max. luchtdebiet330 m3/H
Max. onderdruk6.800 mmH2O
Afmetingen102x88x209 cm
Gewicht200 Kg

Perslucht stofzuigers voor diverse toepassingen

Bij Rentimo hebben we verschillende soorten perslucht stofzuigers in het verhuurprogramma. Zo kunt u bij ons een perslucht stofzuiger huren voor het opzuigen van fijnstof, restmateriaal en afval, maar we hebben ook vloeistofzuigers op perslucht in ons assortiment. Zo kunt u zonder elektriciteitsvoorziening eenvoudig vloeistoffen opzuigen en eenvoudig opslaan en ledigen.

Daarnaast beschikt Rentimo over een breed scala aan stofzuiger accessoires welke te huur zijn. Zo kunt u de stofzuiger volledig naar wens uitrusten om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren.

Perslucht stofzuiger voor ATEX

Naast perslucht stofzuigers voor stoffen en vloeistof, hebben we bij Rentimo ook een perslucht stofzuiger welke ATEX gecertificeerd is. Deze stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22 en is geschikt voor het opzuigen van vloeistof. Zo kunt u brand- en explosiegevaarlijke vloeistoffen veilig opzuigen en verwijderen in een omgeving welke als ATEX is aangemerkt.

Zeer breed inzetbaar

Door ons brede assortiment kunnen wij diverse stofzuigers leveren welke voorzien zijn van een perslucht aandrijving. Onze stofzuigers worden veelal verhuurd aan bedrijven welke werkzaam zijn in de voedingsmiddelenindustrie, de houtverwerkende industrie, de verpakkingsindustrie, farmaceutische industrie, petrochemische industrie, straal- en coating bedrijven, de offshore, etc.

Vrijblijvend advies nodig?
Wilt u een perslucht stofzuiger huren en wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken