Cycloon voorafscheider 150 liter

  • Cycloon voorafscheider Rentimo huren 150 Liter frame
  • Cycloon voorafscheider Rentimo huren 150 Liter praktijk
  • Cycloon voorafscheider Rentimo huren 150 Liter heftruck
Verhuur

Cycloon voorafscheider 150 liter

Wilt u de capaciteit van uw stofzuigsysteem tijdelijk vergroten? Of heeft u een grote reinigingsklus waarbij grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval gezogen moeten worden? Huur dan deze cycloon voorafscheider van Rentimo!

Cycloon voorafscheider met 150 liter opslag

Deze cycloon voorafscheider vormt een extra punt tussen het op te zuigen stof en de industriële stofzuiger. Het opgezogen stof en materiaal wordt direct opgevangen in de cycloon voorafscheider, waardoor de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot. Ook heeft een cycloon als voordeel dat u meerdere ledigingsmogelijkheden heeft. Doordat de cycloon op een hoog frame gebouwd is, kan deze bijvoorbeeld eenvoudig geleegd worden in Big Bag zakken. Ook is het mogelijk om een stortbak onder de cycloon te plaatsen, zodat het opgezogen stof in de stortbak wordt geleegd. De opslagcapaciteit van deze cycloon voorafscheider bedraagt 150 liter. 

Let op: een cycloon voorafscheider is nooit een oplossing op zichzelf. U kunt een cycloon voorafscheider alleen inzetten in combinatie met een industriële stofzuiger van Rentimo, of een industriële stofzuiger welke u reeds in bezit heeft. 

Cycloon voorafscheider huren?

Heeft u interesse in het huren van deze cycloon voorafscheider? Vraag dan een offerte bij ons aan! Heeft u vragen en wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden van deze machine? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inhoud vuilcontainer150 Liter
LedigingIn Big Bag of stortbak

Wat is een cycloon voorafscheider?

Een cycloon voorafscheider is een kegelvormige unit welke wordt ingezet voor het scheiden van verschillende materialen. Een cycloon vormt een extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in. Hierdoor dient een cycloon als een extra toevoeging aan het stofzuigsysteem.

Een cycloon kan ingezet worden voor het opzuigen en scheiden van stoffen, welke niet geschikt zijn voor een voorafscheider met een filter. Zware materialen bijvoorbeeld, kunnen goed opgezogen worden met een cycloon. Door het opgezogen materiaal hard rond te draaien in de cycloon, slaan de zware materialen tegen de zijkant van de cycloon aan en worden zo naar beneden geleid en afgevoerd.

De voordelen van een cycloon voorafscheider

Het inzetten levert een aantal belangrijke voordelen op:

  • Doordat de opgezogen stoffen en materialen in de cycloon terecht komen, wordt het filter van de industriële stofzuiger ontlast en kan men voor langere tijd achtereen zuigen;
  • De opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem wordt aanzienlijk vergroot, omdat opgezogen stoffen opgeslagen worden in de cycloon;
  • Opgezogen stoffen kunnen eenvoudig gerecycled worden;
  • Zijn de opgezogen stoffen waardevol? Dan is het mogelijk deze direct in het proces terug te voeren.

Het is belangrijk om te weten dat een cycloon nooit een oplossing op zich is. Een cycloon dient altijd in combinatie met een industriële stofzuiger te worden ingezet.

Filter voorafscheider

Naast een assortiment cycloon voorafscheiders, beschikken we bij Rentimo ook over filter voorafscheiders. Deze filter voorafscheiders bieden een uitkomst als een cycloon niet geschikt is voor het op te zuigen materiaal. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Contact met Rentimo
Heeft u interesse in het huren van een cycloon of een compleet stofzuigsysteem? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken