Afzuigunit 0,75 kW met afzuigarm ATEX zone 22

  • Afzuigunit met afzuigarm huren Rentimo 0,75 kW links
  • Afzuigunit met afzuigarm huren Rentimo 0,75 kW rechts
Verhuur

Afzuigunit 0,75 kW met afzuigarm ATEX zone 22

Wilt u werkzaamheden uitvoeren waarbij zonder juiste afzuiging stofwolken vrijkomen? En wilt u deze fijnstoffen, lasdampen, gassen of poeders afzuigen zodat uw werknemers in een veilige omgeving kunnen werken zonder gezondheidsrisico’s? Huur dan deze afzuigunit van Rentimo!

Afzuigunit met afzuigarm ATEX Zone 22

Deze afzuigunit met afzuigarm is voorzien van 0,75 kW vermogen en is daardoor geschikt voor het afzuigen van allerlei lichte stoffen, gassen, dampen en poeders. De afzuigarm is flexibel te bewegen en verplaatsen en kan daardoor direct boven de bron van de vrijkomende stoffen, dampen, gassen of poeders geplaatst worden. Hierdoor worden deze stoffen direct vanaf de bron afgezogen (bronafzuiging/ puntafzuiging). Dit heeft als voordeel dat deze stoffen en dampen niet vrijkomen in de ruimte. Hierdoor komen werknemers niet in aanraking met de vrijkomende stoffen en dampen en kunnen deze geen gevaar vormen voor de gezondheid. 

Daarnaast is deze afzuigunit met afzuigarm gecertificeerd voor ATEX Zone 22. Dit houdt in dat deze stofafscheider ingezet mag worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen welke geclassificeerd zijn als een ATEX Zone 22 omgeving. Met deze afzuigunit kunt u veilig stoffen afzuigen in deze omgeving!

Mobiele inzetbaarheid

Doordat de afzuigunit op zwenkwielen is geplaatst, is deze eenvoudig te verplaatsen binnen uw werk- of productieomgeving. Zo kunt u vanaf verschillende plekken bronafzuiging toepassen. Ook is de afzuigarm flexibel te bewegen, zodat u deze zo kunt positioneren dat deze direct alle vrijkomende stoffen en dampen afzuigt. 

Eigenschappen afzuigunit

De eigenschappen van deze afzuigunit maken deze geschikt voor vele toepassingen. Zo heeft deze machine de volgende eigenschappen:

  • Geschikt voor het afzuigen van diverse stoffen, dampen, poeders en gassen;
  • ATEX gecertificeerd voor Zone 22;
  • 45 liter opslagcapaciteit in de vuilcontainer welke eenvoudig te legen is. 

Afzuigunit met afzuigarm huren?

Heeft u vragen over het huren van deze afzuigunit met afzuigarm? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen0,75 kW
ATEX ZoneZone 22
Max. luchtdebiet1.000 m3/H
Max. onderdruk180 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Inhoud vuilcontainer45 liter
Inlaat diameter100 mm
Geluid debiet70 dB (A)
Afmetingen52x60x180 cm
Gewicht60 Kg

Verschillende ATEX zoneringen

Onze ATEX stofzuigers zijn gecertificeerd voor verschillende ATEX Zoneringen. Dit houdt in dat niet elke ATEX stofzuiger in elke explosiegevaarlijke omgeving ingezet kan worden. Om te bepalen welke ATEX stofzuiger geschikt is voor uw toepassing, dient u te bepalen welke ATEX zonering van kracht is in uw werkomgeving. Er wordt een onderscheidt gemaakt in:

  • ATEX Zone 1 en 2 (gas)
  • ATEX Zone 21 en 22 (stof)

Bij Rentimo hebben we ATEX stofzuigers voor al deze zoneringen, waardoor u bij ons zeker aan het juiste adres bent voor het huren van een explosiegevaarlijke stofzuiger. Zo kunt u in uw werk- en productieomgeving allerlei soorten fijnstof, grof stof, poeder en afval veilig opzuigen en verzamelen.

Mogelijkheden in aandrijving

Omdat niet elk bedrijf en elke werk- en productieruimte beschikt over een elektriciteitsvoorziening, hebben we bij Rentimo naast ATEX stofzuigers op elektriciteit ook modellen op perslucht in het verhuurprogramma. Zo kunt zonder elektriciteit toch aan de gang met een gecertificeerde ATEX stofzuiger om uw werkomgeving stofvrij te maken.

Stofzuiger accessoires voor ATEX stofzuiger huren

Naast een complete range ATEX stofzuigers verhuren wij ook stofzuiger accessoires welke geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met deze stofzuigers. Te denken valt aan vloerzuigmonden, stofzuigerborstels, kierenzuigers en schraap hulpstukken. Zo kunt u op de meest efficiënte manier aan de gang met het opzuigen van stoffen en afval in uw explosiegevaarlijke ATEX omgeving.

Advies nodig?
Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden van een ATEX stofzuiger voor uw bedrijf? Of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste machine? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken