Afvalzuiger 240 liter huren

  • Straatveger 240 liter huren Rentimo voorkant
  • Straatveger 240 liter huren Rentimo achterkant
  • Straatveger 240 liter huren Rentimo praktijk
Verhuur

Afvalzuiger 240 liter huren

Wilt u een schoonmaak organiseren in uw productie- of werkruimte en wilt u daarbij allerlei soorten afval opzuigen? Dan biedt onze Glutton afvalzuiger uitkomst!

Afvalzuiger welke mobiel inzetbaar is

Een glutton afvalzuiger is werkzaam op een accu en is hierdoor tijdens het zuigen van stoffen en afval volledig onafhankelijk van stroom. Tevens zorgt de werking op accu ervoor dat u de machine zeer mobiel in kunt zetten zonder steeds te hoeven werken met lange stroomkabels. Deze afvalzuiger is compact en overal te gebruiken en beschikt over een zuigefficiëntie die helpt afval op te zuigen in de meest ontoegankelijke plekken. Ook bevat de Glutton een ingebouwde uurteller met permanente zichtbaarheid van de resterende hoeveelheid energie. 

Geschikt voor allerlei soorten afval

Met een Glutton afvalzuiger kunt u allerlei soorten afval eenvoudig opzuigen. Zo is deze afvalzuiger geschikt voor het opzuigen van houtsnippers, spaanders van staal of aluminium, piepschuim, stof, textielafval, etc. Opgezogen afval komt terecht in de vuilcontainer welke een opslagcapaciteit heeft van 240 liter. Zo kunt u lange tijd achtereen stoffen en afval opzuigen alvorens de vuilcontainer geleegd dient te worden.

Afvalzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze afvalzuiger, maar heeft u vragen over de machine? Of wilt u weten welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning48 V
Aantal motoren1
Vermogen1,5 kW
Type filterAntistoffilter
Oppervlakte hoofdfilter240.000 cm2
Filter efficiëntie 99,96 % (0,5 micron)
Inhoud vuilcontainer240 liter
Inlaat diameter125 mm
Geluid debiet59,2 dB(A)
Afmetingen79x195x170 cm
Gewicht395 Kg

De voordelen van een accu stofzuiger

Het huren van een accu stofzuiger heeft diverse voordelen, waaronder:

  • Er is geen stroomvoorziening nodig, waardoor de machine zeer mobiel inzetbaar is voor het opzuigen van stoffen en afval in de werkomgeving;
  • Industrieel gebouwd en uitgevoerd (inclusief filters) en daardoor dezelfde industriële kwaliteit als industriële stofzuigers op elektriciteit;
  • Zeer compacte afmetingen en kan daardoor ook in de krappere plekjes in de werkomgeving prima stoffen opzuigen;
  • Door de uitvoering met voorzetzuigmond kan de stofzuiger ingezet worden voor het trekken van lange banen door werkplaatsen en magazijnen. Bedrijfsvloeren zijn in mum van tijd schoon;
  • Naast het trekken van lange banen zijn deze machines geschikt voor het zuigen van grote oppervlaktes.

De eigenschappen van een stofzuiger op batterij

Een stofzuiger op batterij (accu) heeft de unieke eigenschap dat deze zich vrij kan bewegen door magazijnen, werkplaatsen en productie omgevingen. Bij normaal gebruik kan de machine ongeveer 1,5 uur tot 2,5 uur achter elkaar ingezet worden voordat deze opgeladen dient te worden. Genoeg tijd voor het schoonzuigen van uw werkomgeving!

Advies nodig?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een accu stofzuiger voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken