Industriële stofzuiger 160 liter 11 kW 380V 32A

  • Industriële stofzuiger 160 liter huren Rentimo voorkant
  • Industriële stofzuiger 160 liter huren Rentimo achterkant
Verhuur

Industriële stofzuiger 160 liter 11 kW 380V 32A

Tijdelijk last van een hoop stof, materiaal of afval dat opgezogen moet worden? Huur dan een krachtige industriële stofzuiger van Rentimo! 

11 kW vermogen op 380 Volt

Deze industriële stofzuiger van Rentimo heeft een vermogen van 11 kW. Hierdoor kan deze stofzuiger ingezet worden voor het opzuigen van allerlei soorten stof en materiaal, waaronder fijnstof, grof stof, puin en ander afval. Met een 70 mm aansluitdiameter kunt u stoffen krachtig, snel en efficiënt opzuigen. Deze machine is werkzaam op 380 Volt. 

160 liter opslagcapaciteit

Doordat de industriële stofzuiger is uitgerust met een container welke een opslagcapaciteit heeft van 160 liter, kan men lange tijd achtereen zuigen alvorens de opvangcontainer geleegd dient te worden. 

Dubbele filtratie

Deze industriële stofzuiger is voorzien van twee filters, een hoofdfilter en een veiligheidsfilter. Hierdoor kunnen stoffen veilig opgezogen worden doordat deze optimaal gefilterd worden. 

Vrijblijvend advies nodig?

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger maar weet u niet goed welke machine het meest geschikt is voor u? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze machine? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl.  

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen11 Kw
Max. luchtdebiet420 m3/H
Max. onderdruk8.000 mmH2O
Type filterCartridge filter M
Oppervlakte hoofdfilter28.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter17.400 cm2
Inhoud vuilcontainer160 Liter
Inlaat diameter70 mm
Afmetingen83x157x185 cm
Gewicht570 Kg

Krachtige stofzuiger voor zware calamiteit

Onze industriële stofzuigers op 380 Volt zijn geschikt voor zware calamiteiten, zwaar reinigingswerk en voor het opzuigen van grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval. Waar een industriële stofzuiger op 230 Volt te kort schiet, biedt een 380 Volt stofzuiger uitkomst. Zo kunt u onze stofzuigers op krachtstroom inzetten voor bijvoorbeeld het opzuigen van een grote hoeveelheid puin welke zich heeft opgehoopt in uw werkomgeving, maar ook voor het opzuigen van zwaarder stof wat vrijkomt bij werkzaamheden in bijvoorbeeld productiebedrijven, coatingbedrijven, de betonindustrie, de papier industrie, verpakkingsindustrie en automotive industrie.

Krachtig zuigvermogen voor zwaar reinigingswerk

Afhankelijk van het op te zuigen materiaal en de hoeveelheid daarvan, heeft u een brede keuze uit ons assortiment industriële stofzuigers op krachtstroom. Zo hebben we een stofzuiger welke zeer handzaam is, 5,5 kW vermogen heeft en beschikt over een opslagcapaciteit van 100 liter. We hebben ook krachtstroom stofzuigers welke een vermogen hebben van maar liefst 45 kW en een vacuümniveau behalen van 70%! Deze stofzuiger is geschikt voor het zwaarste reinigingswerk en kan ingezet worden met zuigslangen tot een maximale lengte van 120 meter. Door de lange slanglengte kunt u eenvoudig materiaal zuigen dat op verschillende plekken in de werkomgeving ligt.

Contact met Rentimo
Wilt u geadviseerd worden over welke machine het beste ingezet kan worden voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@rentimo.nl of bel naar 072 – 562 5393.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken