Industriële stofzuiger 100 L 5,5 kW 380V 32A

  • Industriële stofzuiger 5,5 kW 100 liter huren Rentimo voorkant
  • Industriële stofzuiger 5,5 kW 100 liter huren Rentimo zijkant
  • Industriële stofzuiger 5,5 kW 100 liter huren Rentimo container
Verhuur

Industriële stofzuiger 100 L 5,5 kW 380V 32A

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig voor het opzuigen van grote hoeveelheden afval of zwaardere stoffen? Huur dan deze krachtige industriële stofzuiger van Rentimo!

Werkzaam op 380 Volt en met 5,5 kW vermogen

Deze industriële stofzuiger van Rentimo heeft een vermogen van 5,5 kW en is werkzaam op krachtstroom(380 Volt). Voor het opzuigen van grote hoeveelheden of voor het opzuigen van zwaardere stoffen is dit vermogen zeker noodzakelijk.

Brede inzetbaarheid

Ondanks dat deze industriële stofzuiger krachtig van vermogen is, blijft hij handzaam in gebruik. Deze machine is geschikt voor continu gebruik en kan dus op elk gewenst moment ingezet worden zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met pauzes. Ook kan deze machine indien gewenst aangesloten worden op een centraal leidingwerk systeem zodat u op meerdere plekken in uw productie- of werkomgeving stoffen kunt opzuigen en deze centraal verzamelen. 

100 liter opvangcapaciteit

Deze industriële stofzuiger heeft een opvangcapaciteit van 100 liter. Is de opvangcontainer vol dan kunt u deze gemakkelijk ledigen middels het handige hefsysteem. De afvalcontainer is voorzien van zwenkwielen daardoor kunt u deze eenvoudig onder de machine vandaan rijden. Heeft u de afvalcontainer eenmaal geleegd dan plaatst u deze eenvoudig weer terug en kunt u direct verder met uw werkzaamheden.

Heeft u een grotere opvangcapaciteit nodig voor uw werkzaamheden? Dan is het ook mogelijk om naast deze industriële stofzuiger ook een voorafscheider te huren. De voorafscheider zorgt ervoor dat u aanzienlijk meer materiaal stof kunt opzuigen doordat de voorafscheider als een soort extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in, het opgezogen stof direct opvangt.

Toepassingen

Deze machine wordt gebruikt door schoonmaakbedrijven, logistieke en transportbedrijven, maritieme bedrijven, coatingbedrijven maar wordt ook ingezet bij carwashes en verschillende industrieën zoals de papierindustrie, betonindustrie, luchtvaartindustrie en in productiebedrijven.

Vrijblijvend advies nodig?

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger maar weet u niet goed welke machine het meest geschikt is voor u? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze machine? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl.   

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 kW
Max. luchtdebiet520 m3/H
Max. onderdruk3.000 mmH2O
Type filterM
Oppervlakte hoofdfilter24.000 cm2
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB(A)
Afmetingen120x65x152 cm
Gewicht155 Kg

Krachtige stofzuiger voor zware calamiteit

Onze industriële stofzuigers op 380 Volt zijn geschikt voor zware calamiteiten, zwaar reinigingswerk en voor het opzuigen van grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval. Waar een industriële stofzuiger op 230 Volt te kort schiet, biedt een 380 Volt stofzuiger uitkomst. Zo kunt u onze stofzuigers op krachtstroom inzetten voor bijvoorbeeld het opzuigen van een grote hoeveelheid puin welke zich heeft opgehoopt in uw werkomgeving, maar ook voor het opzuigen van zwaarder stof wat vrijkomt bij werkzaamheden in bijvoorbeeld productiebedrijven, coatingbedrijven, de betonindustrie, de papier industrie, verpakkingsindustrie en automotive industrie.

Krachtig zuigvermogen voor zwaar reinigingswerk

Afhankelijk van het op te zuigen materiaal en de hoeveelheid daarvan, heeft u een brede keuze uit ons assortiment industriële stofzuigers op krachtstroom. Zo hebben we een stofzuiger welke zeer handzaam is, 5,5 kW vermogen heeft en beschikt over een opslagcapaciteit van 100 liter. We hebben ook krachtstroom stofzuigers welke een vermogen hebben van maar liefst 45 kW en een vacuümniveau behalen van 70%! Deze stofzuiger is geschikt voor het zwaarste reinigingswerk en kan ingezet worden met zuigslangen tot een maximale lengte van 120 meter. Door de lange slanglengte kunt u eenvoudig materiaal zuigen dat op verschillende plekken in de werkomgeving ligt.

Contact met Rentimo
Wilt u geadviseerd worden over welke machine het beste ingezet kan worden voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@rentimo.nl of bel naar 072 – 562 5393.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken