Industriële stofzuiger voorzetzuigmond 60 liter

  • Industriële stofzuiger Rentimo verhuur 60 liter voorkant
  • Industriële stofzuiger Rentimo verhuur 60 liter zijkant
  • Industriële stofzuiger Rentimo verhuur 60 liter praktijk
Verhuur

Industriële stofzuiger voorzetzuigmond 60 liter

Op zoek naar een industriële stofzuiger welke u in kunt zetten voor het opzuigen van (fijne) stoffen van grote oppervlaktes? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo!

3,45 kW op 230 Volt

Deze industriële stofzuiger is uitgerust met 3 krachtige by-pass motoren, welke een gezamenlijk vermogen creëren van 3,45 kW. Hierdoor wordt de maximaal mogelijke zuigkracht op 230 Volt gerealiseerd. Dit krachtige zuigvermogen zorgt ervoor dat stoffen en afval probleemloos worden opgezogen. 

Geschikt voor het schoonzuigen van grote oppervlaktes

Doordat deze industriële stofzuiger is uitgerust met een vloerzuigmond, is deze stofzuiger de perfecte machine voor het schoonzuigen van grote oppervlaktes, zoals bijvoorbeeld bedrijfshallen en werkomgevingen. De gebruiker kan met een ergonomische houding achter de industriële stofzuiger lopen en op deze manier lange banen trekken. Deze manier van stofzuigen maakt dat stof op de werkvloer in de werkplaats in mum van tijd stofvrij is. Daarnaast is deze machine uitgerust met extra grote wielen, waardoor de machine door de gebruiker gemakkelijk vooruit te duwen is. 

60 liter opvangcapaciteit

Doordat de machine uitgerust is met een vuilcontainer op zwenkwielen en een opslagcapaciteit van 60 liter, kan de gebruiker lange tijd achtereen zuigen voordat de container geledigd dient te worden. Is de container volgezogen, dan is deze eenvoudig onder de machine vandaan te rijden, waarna de gebruiker de container eenvoudig kan ledigen. Na het ledigen kan de gebruiker direct verder met het opzuigen van stof.

Stofzuigen zonder vloerzuigmond

Wilt u stoffen opzuigen in kleine hoeken, bovenop kasten en stellingen of in krappe kieren? Ook dat is geen probleem. Deze industriële stofzuiger is naast de voorzetzuigmond ook te gebruiken met een zuigslang tot 20 meter slanglengte in Ø50 mm. Daarnaast zijn er diverse stofzuiger accessoires leverbaar welke het mogelijk maken om de stofzuiger in te zetten voor het opzuigen van stoffen vanaf machines, kieren, hoeken en op andere moeilijk te bereiken plekken. 

Mobiele stofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze mobiele stofzuiger? Dan kunt u deze eenvoudig huren via onze website! Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren3 by-pass
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Inhoud vuilcontainer60 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen108x66x134 cm
Gewicht70 Kg

Stofvrij werken met een industriële stofzuiger

Het inzetten van een industriële stofzuiger in uw werkomgeving zorgt ervoor dat het vrijgekomen stof eenvoudig en snel opgezogen kan worden. Afhankelijk van het type op te zuigen stof en de hoeveelheid stof, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Heeft u te maken met slechts een kleine hoeveelheid materiaal dat opgezogen dient te worden? Dan kunt u kiezen voor een industriële stofzuiger met een wat kleinere opvang. Wilt u juist heel veel stof (bulk) zuigen? Dan biedt een industriële stofzuiger met een grotere opvangcapaciteit, al dan niet in combinatie met een voorafscheider, uitkomst. Een voorafscheider wordt ingezet om de opvangcapaciteit van de stofzuiginstallatie aanzienlijk te vergroten, waardoor de gebruiker voor een langere tijd achtereen kan zuigen zonder onderbrekingen.

Werkplaats schoonzuigen

Wilt u grote oppervlaktes schoonzuigen, zoals bijvoorbeeld de werkplaats of de productieruimte? Huur dan onze industriële stofzuiger met voorzetzuigmond. Deze machine maakt het mogelijk om met een ergonomische houding de stofzuiger voort te duwen door de werkplaats en zo lange banen te trekken. Al het stof en restmateriaal dat op de werkvloer ligt, kan dan eenvoudig en snel opgezogen worden.

Stofzuiger accessoires huren

Elke industriële stofzuiger is uit te rusten met verschillende stofzuiger accessoires, waaronder zuigslangen, stofzuigerborstels en hulpstukken. Zo kunt u een schraaphulpstuk huren voor het los schrapen van achtergebleven stof op productiemachines. Of een kierenzuiger voor het opzuigen van stoffen in de kleinste kieren. Maak uw werkomgeving echt stofvrij!  

Contact met Rentimo
Wilt u geadviseerd worden over welke machine het beste ingezet kan worden voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@rentimo.nl of bel naar 072 – 562 5393.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken