Industriële stofzuiger 13 liter 1,15 kW 230V

Verhuur

Industriële stofzuiger 13 liter 1,15 kW 230V

Bent u op zoek naar een compacte industriële stofzuiger welke u voor uw tijdelijke reinigingswerkzaamheden, zoals het schoonzuigen van bouwomgevingen en werkruimtes, kunt inzetten? Dan is deze industriële stofzuiger perfect!

1,15 kW vermogen op 230 Volt

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en heeft een vermogen van 1,15 kW. Met een gewicht van 25 kilo is deze machine zeer handzaam in gebruik en door de compacte afmetingen kunt u deze machine eenvoudig in zowel grotere maar ook kleinere omgevingen inzetten. De opslagcapaciteit van deze machine bedraagt 13 liter. Nadat de vuilcontainer volgezogen is, is deze eenvoudig onder de machine vandaan te schuiven en te ledigen. Zo kunt u na een snelle lediging weer verder met stofzuigen!

Geschikt voor fijnstof en droge materialen

Deze machine is bij uitstek geschikt voor het opzuigen van fijnstof en droge materialen. Zo kunt u met deze machine stof dat op de werkvloer of in productieruimtes aanwezig is eenvoudig opzuigen. Deze stofzuiger kan gekoppeld worden aan lange zuigslangen met stofzuiger accessoires of met een vloerzuigmond. 

Is 1,15 kW te weinig vermogen voor uw beoogde reinigingswerkzaamheden? We hebben deze industriële stofzuiger ook te huur met een vermogen van 2,3 kW!

Advies nodig?

Heeft u interesse in deze machine en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u advies over welke machine het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 - 562 53 93 of per mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen1,15 kW
Max. luchtdebiet180 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterM PTFE
Oppervlakte hoofdfilter6.000 cm2
Inhoud vuilcontainer13 Liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet74 dB (A)
Afmetingen46x48x85 cm
Gewicht25 Kg

Stofvrij werken met een industriële stofzuiger

Het inzetten van een industriële stofzuiger in uw werkomgeving zorgt ervoor dat het vrijgekomen stof eenvoudig en snel opgezogen kan worden. Afhankelijk van het type op te zuigen stof en de hoeveelheid stof, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Heeft u te maken met slechts een kleine hoeveelheid materiaal dat opgezogen dient te worden? Dan kunt u kiezen voor een industriële stofzuiger met een wat kleinere opvang. Wilt u juist heel veel stof (bulk) zuigen? Dan biedt een industriële stofzuiger met een grotere opvangcapaciteit, al dan niet in combinatie met een voorafscheider, uitkomst. Een voorafscheider wordt ingezet om de opvangcapaciteit van de stofzuiginstallatie aanzienlijk te vergroten, waardoor de gebruiker voor een langere tijd achtereen kan zuigen zonder onderbrekingen.

Werkplaats schoonzuigen

Wilt u grote oppervlaktes schoonzuigen, zoals bijvoorbeeld de werkplaats of de productieruimte? Huur dan onze industriële stofzuiger met voorzetzuigmond. Deze machine maakt het mogelijk om met een ergonomische houding de stofzuiger voort te duwen door de werkplaats en zo lange banen te trekken. Al het stof en restmateriaal dat op de werkvloer ligt, kan dan eenvoudig en snel opgezogen worden.

Stofzuiger accessoires huren

Elke industriële stofzuiger is uit te rusten met verschillende stofzuiger accessoires, waaronder zuigslangen, stofzuigerborstels en hulpstukken. Zo kunt u een schraaphulpstuk huren voor het los schrapen van achtergebleven stof op productiemachines. Of een kierenzuiger voor het opzuigen van stoffen in de kleinste kieren. Maak uw werkomgeving echt stofvrij!  

Contact met Rentimo
Wilt u geadviseerd worden over welke machine het beste ingezet kan worden voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@rentimo.nl of bel naar 072 – 562 5393.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken