1 kuub cycloon voorafscheider

  • Cycloon voorafscheider Rentimo huur 1 kuub inhoud machine
  • Cycloon voorafscheider Rentimo huur 1 kuub inhoud praktijk
  • Cycloon voorafscheider Rentimo huur 1 kuub inhoud heftruck
Verhuur

1 kuub cycloon voorafscheider

Wilt u grote hoeveelheden stof, materiaal, afval, zand, puin of bulk zuigen? Heeft u een zware calamiteit of bent u schoonmaakwerkzaamheden aan het plannen waarbij veel stof opgezogen en afgezakt moet worden? Dan biedt deze 1 kuub cycloon voorafscheider uitkomst!

1 kuub opslagcapaciteit

Het inzetten van deze cycloon voorafscheider in combinatie met een industriële stofzuiger zorgt ervoor dat de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot. Met een opslagcapaciteit van 1 kuub, kunt u lange tijd achtereen allerlei soorten stof opzuigen en op één centrale plaats opslaan. 

Lediging in Big Bag

Wanneer de cycloon volgezogen is, of wanneer u klaar bent met uw reinigingswerkzaamheden, kunt u de opgezogen stoffen direct afvangen in Big Bag zakken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het opzogen stof af te vangen in bijvoorbeeld een stortbak. 

Let op: een cycloon voorafscheider is nooit een oplossing op zich. Deze cycloon voorafscheider dient ingezet te worden in combinatie met een krachtige industriële stofzuiger. Zo is deze voorafscheider perfect in te zetten in combinatie met onze krachtige industriële stofzuiger op 380 Volt of Diesel stofzuiger

Interesse in het huren van een stofzuigsysteem of de alleen cycloon voorafscheider?

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per telefoon op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Een zandzuiger van Rentimo

Rentimo heeft verschillende zandzuigers in het assortiment welke geschikt zijn voor zandstralen. Zo kunt u onze krachtige vacuümunit op 380 Volt (45 kW) huren in combinatie met een 1 kuubs cycloon voorafscheider. Het opgezogen materiaal wordt dan door de krachtige stofzuiginstallatie eenvoudig en snel opgezogen en opgeslagen in de 1 kuubs voorafscheider. Is de voorafscheider volgezogen? Dan is deze eenvoudig te ledigen in een stortbak of Big Bag zak. Ook is het mogelijk om het opgezogen materiaal te hergebruiken, door het straal zand terug te voeren in een werpstraler.

Zandzuiger mobiel inzetbaar

Naast een zandzuiger op 380 Volt, heeft Rentimo ook een zandzuiger op diesel in het verhuur assortiment zitten. Deze zware vacuümunit is standaard gebouwd op een aanhangwagen en daardoor zeer mobiel inzetbaar doordat deze eenvoudig te verplaatsen is met een klein rijbewijs! Deze zandzuiger is reeds voorzien van een vacuümhopper voor het opslaan van 710 liter aan straalzand. Is de hopper vol? Dan is deze middels een vlinderklep eenvoudig te ledigen in een stortbak of Big Bag zak. Wilt u het gebruikte materiaal hergebruiken? Dan kan het opzogen straal zand worden teruggevoerd in een werpstraler.

Contact met Rentimo
Heeft u een tijdelijke klus waarbij u een zandzuiger nodig heeft voor het straal zand dat gebruikt wordt? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken