Oliezuiger 100 liter 3,45 kW 230V 80mm

  • Oliezuiger huren Rentimo 100 Liter voorkant
  • Oliezuiger huren Rentimo 100 Liter zijkant
  • Oliezuiger huren Rentimo 100 Liter praktijk
Verhuur

Oliezuiger 100 liter 3,45 kW 230V 80mm

Tijdelijk veel overlast van vloeistof, olie en spanen? Of wilt u een schoonmaak organiseren waarbij deze vloeistoffen veel opgezogen moeten worden? Huur dan deze oliezuiger van Rentimo! 

Voor het opzuigen van olie, vloeistoffen en spanen

Indien u oliën, vloeistoffen en spanen wilt opzuigen, biedt deze oliezuiger een uitkomst. De stofzuiger is werkzaam op 230 Volt, voorzien van drie krachtige motoren welke een gezamenlijk vermogen creëren van 3,45 kW en bevat een inlaat diameter van 80 mm. Dit maakt deze machine zeer breed inzetbaar voor allerlei toepassingen. Wij verhuren deze machine veelal aan de metaalindustrie, verspanende industrie, de automotive industrie, de offshore, aan schoonmaakbedrijven en aan productiebedrijven.

Olie en spanen scheiden van elkaar

Met deze oliezuiger kunt u olie en spanen van elkaar scheiden en apart afvangen. Opgezogen oliën gemengd met spanen worden door een fijnmazige stalen spanenzeef (2 mm doorlaatgrootte) eenvoudig gezeefd. De spanen blijven achter in de spanenzeef welke een opslagcapaciteit heeft van 40 liter. De gezeefde schone olie wordt opgeslagen in een vuilcontainer onderop de machine. Deze vuilcontainer heeft een opslagcapaciteit van 100 liter. Door de grote opslagcapaciteit kunt u lange tijd achtereen olie en vloeistof zuigen zonder tussentijds vaak te hoeven ledigen. 

Indien de vuilcontainer volgezogen is, kan deze eenvoudig geleegd worden middels een kogelkraan. Aan deze kogelkraan kan een zuigslang gekoppeld worden, zodat de machine geleegd kan worden zonder deze te hoeven verplaatsen. 

Eigenschappen van deze oliezuiger

De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor deze oliezuiger: 

  • Compacte afmetingen en daardoor zeer geschikt voor mobiele verplaatsing in een productieruimte of werkhal; 
  • De machine is uitgevoerd met drie krachtige motoren, welke een vermogen genereren van 3,45 kW;
  • Spanen kunnen direct worden gescheiden van vloeistoffen en oliën, waardoor hergebruik van vloeistof/olie mogelijk is; 
  • 40 liter opslagcapaciteit van spanen, 100 liter opslagcapaciteit van vloeistoffen/olie; 
  • De vuilcontainer is voorzien van een handig hefsysteem en voorkomt dat de gebruiker de container uit de machine moet tillen. 

Interesse in het huren van deze oliezuiger?

Heeft u interesse in het huren van deze oliezuiger? Vraag dan via de site een offerte aan! Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen3,45,kW
Max. luchtdebiet540 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter500 cm2
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen67x66x125 cm
Gewicht65 Kg

Een industriële stofzuiger voor het opzuigen van olie

Bij Rentimo hebben we diverse industriële stofzuigers in het assortiment welke speciaal ontwikkeld zijn voor het opzuigen van olie. Deze industriële stofzuigers, ook wel oliezuigers genoemd, zijn anders opgebouwd dan industriële stofzuigers. Zo zijn normale stofzuigers geschikt voor het opzuigen van diverse soorten stof, maar daar heeft u bij het opzuigen van olie niets aan. Dan heeft u een machine nodig welke geschikt is voor het opzuigen van olie, spanen, sludge en andere vloeistoffen. Een oliezuiger is voorzien van een ander soort filtersysteem welke gespecificeerd is voor het opzuigen van vloeistof.

Olie hergebruiken

Bij Rentimo beschikken we over oliezuigers welke voorzien zijn van een spanenzeef, zodat u olie verwikkeld met spanen óók kunt opzuigen. De opgezogen olie en spanen worden direct gefilterd. De spanen worden apart afgevangen in een spanenzeef, waardoor er schone olie in de opvangcontainer terecht komt. Wilt u de olie hergebruiken? Dan is dat zeker mogelijk met onze machines!

Lediging

De olie kan eenvoudig geledigd worden op diverse manieren. Dit is afhankelijk van het type machine dat u huurt. Zo hebben we machines welke voorzien zijn van een overdruk systeem, waardoor u de opgezogen vloeistoffen eenvoudig kunt verpompen. Naast een overdruk systeem is het ook mogelijk om een machine te huren met een opvoerpomp, waardoor u zowel kunt ledigen als zuigen tegelijkertijd.

Advies nodig voor het opzuigen van olie?
Wilt u een grote schoonmaak houden in uw werk- en productieomgeving maar weet u niet welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken