Industriële stofzuiger 160 liter 11 kW 380V 32A

  • Industriële stofzuiger 160 liter huren Rentimo voorkant
  • Industriële stofzuiger 160 liter huren Rentimo achterkant
Verhuur

Industriële stofzuiger 160 liter 11 kW 380V 32A

Tijdelijk last van een hoop stof, materiaal of afval dat opgezogen moet worden? Huur dan een krachtige industriële stofzuiger van Rentimo! 

11 kW vermogen op 380 Volt

Deze industriële stofzuiger van Rentimo heeft een vermogen van 11 kW. Hierdoor kan deze stofzuiger ingezet worden voor het opzuigen van allerlei soorten stof en materiaal, waaronder fijnstof, grof stof, puin en ander afval. Met een 70 mm aansluitdiameter kunt u stoffen krachtig, snel en efficiënt opzuigen. Deze machine is werkzaam op 380 Volt. 

160 liter opslagcapaciteit

Doordat de industriële stofzuiger is uitgerust met een container welke een opslagcapaciteit heeft van 160 liter, kan men lange tijd achtereen zuigen alvorens de opvangcontainer geleegd dient te worden. 

Dubbele filtratie

Deze industriële stofzuiger is voorzien van twee filters, een hoofdfilter en een veiligheidsfilter. Hierdoor kunnen stoffen veilig opgezogen worden doordat deze optimaal gefilterd worden. 

Vrijblijvend advies nodig?

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger maar weet u niet goed welke machine het meest geschikt is voor u? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze machine? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl.  

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen11 Kw
Max. luchtdebiet420 m3/H
Max. onderdruk8.000 mmH2O
Type filterCartridge filter M
Oppervlakte hoofdfilter28.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter17.400 cm2
Inhoud vuilcontainer160 Liter
Inlaat diameter70 mm
Afmetingen83x157x185 cm
Gewicht570 Kg

Kwartsstof stofzuiger huren

Het gevaar van kwartsstof is dat deze kleine oplosbare stofdeeltjes snel ingeademd kunnen worden door uw medewerkers, om vervolgens diep in de longen terecht te komen en veel schade aan te richten. Om dit te voorkomen mag de concentratie kwartsstof in de lucht volgens de wet slechts 0,075 mg/mzijn.

Bij Rentimo hebben we kwartsstof stofzuigers welke u kunt huren voor het schoonzuigen van uw werkomgeving om ervoor te zorgen dat kwartsstof niet in de werkomgeving achterblijft. Zo creëert u een veilige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Kwartsstof stofzuiger met accessoires

Naast het huren van een kwartsstof stofzuiger, kunt u bij Rentimo ook bijpassende stofzuiger accessoires huren. Zo kunt u de machine bijvoorbeeld uitrusten met een stofzuigerslang, een zuigbuis en een zuigmond, zodat u stoffen eenvoudig van de grond kunt zuigen. Ook is het mogelijk stofzuigerborstels, schraapstukken en andere accessoires te huren. 

Kwartsstof opzuigen met een industriële stofzuiger?
Heeft u interesse in het huren van een industriële stofzuiger voor kwartsstof maar heeft u vragen over de machine? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken