Industriële stofzuiger voorzetzuigmond 60 liter

  • Industriële stofzuiger Rentimo verhuur 60 liter voorkant
  • Industriële stofzuiger Rentimo verhuur 60 liter zijkant
  • Industriële stofzuiger Rentimo verhuur 60 liter praktijk
Verhuur

Industriële stofzuiger voorzetzuigmond 60 liter

Op zoek naar een industriële stofzuiger welke u in kunt zetten voor het opzuigen van (fijne) stoffen van grote oppervlaktes? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo!

3,45 kW op 230 Volt

Deze industriële stofzuiger is uitgerust met 3 krachtige by-pass motoren, welke een gezamenlijk vermogen creëren van 3,45 kW. Hierdoor wordt de maximaal mogelijke zuigkracht op 230 Volt gerealiseerd. Dit krachtige zuigvermogen zorgt ervoor dat stoffen en afval probleemloos worden opgezogen. 

Geschikt voor het schoonzuigen van grote oppervlaktes

Doordat deze industriële stofzuiger is uitgerust met een vloerzuigmond, is deze stofzuiger de perfecte machine voor het schoonzuigen van grote oppervlaktes, zoals bijvoorbeeld bedrijfshallen en werkomgevingen. De gebruiker kan met een ergonomische houding achter de industriële stofzuiger lopen en op deze manier lange banen trekken. Deze manier van stofzuigen maakt dat stof op de werkvloer in de werkplaats in mum van tijd stofvrij is. Daarnaast is deze machine uitgerust met extra grote wielen, waardoor de machine door de gebruiker gemakkelijk vooruit te duwen is. 

60 liter opvangcapaciteit

Doordat de machine uitgerust is met een vuilcontainer op zwenkwielen en een opslagcapaciteit van 60 liter, kan de gebruiker lange tijd achtereen zuigen voordat de container geledigd dient te worden. Is de container volgezogen, dan is deze eenvoudig onder de machine vandaan te rijden, waarna de gebruiker de container eenvoudig kan ledigen. Na het ledigen kan de gebruiker direct verder met het opzuigen van stof.

Stofzuigen zonder vloerzuigmond

Wilt u stoffen opzuigen in kleine hoeken, bovenop kasten en stellingen of in krappe kieren? Ook dat is geen probleem. Deze industriële stofzuiger is naast de voorzetzuigmond ook te gebruiken met een zuigslang tot 20 meter slanglengte in Ø50 mm. Daarnaast zijn er diverse stofzuiger accessoires leverbaar welke het mogelijk maken om de stofzuiger in te zetten voor het opzuigen van stoffen vanaf machines, kieren, hoeken en op andere moeilijk te bereiken plekken. 

Mobiele stofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze mobiele stofzuiger? Dan kunt u deze eenvoudig huren via onze website! Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren3 by-pass
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Inhoud vuilcontainer60 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen108x66x134 cm
Gewicht70 Kg

Een industriële stofzuiger voor houtmot afzuiging huren

Houtmot komt vrij bij diverse (machinale) bewerkingen van hout. De hoeveelheid houtmot welke vrijkomt, is afhankelijk van het soort hout dat bewerkt wordt. Ook het gereedschap dat gebruikt wordt voor de bewerkingen speelt hierbij een rol.

Om te voorkomen dat houtmot en houtstof in de omgeving vrijkomt en een mogelijk gezondheidsrisico oplevert voor uw medewerkers, is het belangrijk deze stoffen op te zuigen. Het afzuigen van houtmot zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Rentimo heeft diverse industriële stofzuigers en afzuigunits in het assortiment welke geschikt zijn voor houtmot afzuiging. De mogelijkheden ziet u hierboven.

Stofzuiger accessoires huren

Naast het huren van een geschikte industriële stofzuiger voor houtmot afzuiging, kunt u bij ons ook bijpassende stofzuiger accessoires huren. Deze stofzuiger accessoires zorgen ervoor dat u efficiënt stoffen kunt zuigen. De geschikte accessoires voor deze toepassing worden als optie bij de producten getoond.

Afzuiging voor houtmot huren?
Heeft u interesse in het huren van een afzuiging voor houtmot maar heeft u vragen over de machine? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken