Industriële stofzuiger 100 L 5,5 kW 380V 32A

  • Industriële stofzuiger 5,5 kW 100 liter huren Rentimo voorkant
  • Industriële stofzuiger 5,5 kW 100 liter huren Rentimo zijkant
  • Industriële stofzuiger 5,5 kW 100 liter huren Rentimo container
Verhuur

Industriële stofzuiger 100 L 5,5 kW 380V 32A

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig voor het opzuigen van grote hoeveelheden afval of zwaardere stoffen? Huur dan deze krachtige industriële stofzuiger van Rentimo!

Werkzaam op 380 Volt en met 5,5 kW vermogen

Deze industriële stofzuiger van Rentimo heeft een vermogen van 5,5 kW en is werkzaam op krachtstroom(380 Volt). Voor het opzuigen van grote hoeveelheden of voor het opzuigen van zwaardere stoffen is dit vermogen zeker noodzakelijk.

Brede inzetbaarheid

Ondanks dat deze industriële stofzuiger krachtig van vermogen is, blijft hij handzaam in gebruik. Deze machine is geschikt voor continu gebruik en kan dus op elk gewenst moment ingezet worden zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met pauzes. Ook kan deze machine indien gewenst aangesloten worden op een centraal leidingwerk systeem zodat u op meerdere plekken in uw productie- of werkomgeving stoffen kunt opzuigen en deze centraal verzamelen. 

100 liter opvangcapaciteit

Deze industriële stofzuiger heeft een opvangcapaciteit van 100 liter. Is de opvangcontainer vol dan kunt u deze gemakkelijk ledigen middels het handige hefsysteem. De afvalcontainer is voorzien van zwenkwielen daardoor kunt u deze eenvoudig onder de machine vandaan rijden. Heeft u de afvalcontainer eenmaal geleegd dan plaatst u deze eenvoudig weer terug en kunt u direct verder met uw werkzaamheden.

Heeft u een grotere opvangcapaciteit nodig voor uw werkzaamheden? Dan is het ook mogelijk om naast deze industriële stofzuiger ook een voorafscheider te huren. De voorafscheider zorgt ervoor dat u aanzienlijk meer materiaal stof kunt opzuigen doordat de voorafscheider als een soort extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in, het opgezogen stof direct opvangt.

Toepassingen

Deze machine wordt gebruikt door schoonmaakbedrijven, logistieke en transportbedrijven, maritieme bedrijven, coatingbedrijven maar wordt ook ingezet bij carwashes en verschillende industrieën zoals de papierindustrie, betonindustrie, luchtvaartindustrie en in productiebedrijven.

Vrijblijvend advies nodig?

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger maar weet u niet goed welke machine het meest geschikt is voor u? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze machine? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl.   

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 kW
Max. luchtdebiet520 m3/H
Max. onderdruk3.000 mmH2O
Type filterM
Oppervlakte hoofdfilter24.000 cm2
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB(A)
Afmetingen120x65x152 cm
Gewicht155 Kg

Een industriële stofzuiger voor houtmot afzuiging huren

Houtmot komt vrij bij diverse (machinale) bewerkingen van hout. De hoeveelheid houtmot welke vrijkomt, is afhankelijk van het soort hout dat bewerkt wordt. Ook het gereedschap dat gebruikt wordt voor de bewerkingen speelt hierbij een rol.

Om te voorkomen dat houtmot en houtstof in de omgeving vrijkomt en een mogelijk gezondheidsrisico oplevert voor uw medewerkers, is het belangrijk deze stoffen op te zuigen. Het afzuigen van houtmot zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Rentimo heeft diverse industriële stofzuigers en afzuigunits in het assortiment welke geschikt zijn voor houtmot afzuiging. De mogelijkheden ziet u hierboven.

Stofzuiger accessoires huren

Naast het huren van een geschikte industriële stofzuiger voor houtmot afzuiging, kunt u bij ons ook bijpassende stofzuiger accessoires huren. Deze stofzuiger accessoires zorgen ervoor dat u efficiënt stoffen kunt zuigen. De geschikte accessoires voor deze toepassing worden als optie bij de producten getoond.

Afzuiging voor houtmot huren?
Heeft u interesse in het huren van een afzuiging voor houtmot maar heeft u vragen over de machine? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken