Industriële stofzuiger 250 liter 66 kW Diesel

  • Industriële stofzuiger diesel rentimo huren zijkant
  • Industriële stofzuiger diesel rentimo huren achterkant
  • Industriële stofzuiger diesel rentimo huren voorkant
Verhuur

Industriële stofzuiger 250 liter 66 kW Diesel

Bent u op zoek naar een krachtige stofzuiger voor zeer zwaar reinigingswerk en wilt u daarbij zo mobiel mogelijk werken? Huur dan onze S10 diesel.

66 kW vermogen en aangedreven door diesel

Deze krachtpatser heeft een vermogen van maar liefst 66 kW en kan ingezet worden voor zwaar reinigingswerk en het opzuigen van zware stoffen, zoals straalgrit, zand, afval, puin en grof stof. Daarnaast is deze industriële stofzuiger ook zeer geschikt voor het opzuigen van bulk. Deze 2000 m3/uur industriële stofzuiger op diesel haalt een vacuüm/onderdruk van maar liefst 80%. 

Deze diesel stofzuiger heeft een opslagcapaciteit van 250 liter en dient daardoor ingezet te worden in combinatie met een passende voorafscheider. Deze voorafscheider kunt u uiteraard ook bij Rentimo huren. 

Industriële stofzuiger met voorafscheider

Deze industriële stofzuiger dient in combinatie met een voorafscheider ingezet te worden. Door deze diesel stofzuiger te huren samen met een 1m3 cycloon, beschikt u over een krachtig stofzuigsysteem met een grote opslagcapaciteit, welke geschikt is voor het opzuigen van allerlei soorten stof. Opgezogen stoffen en materialen worden direct afgevangen in de cycloon, welke het mogelijk maakt om het opgezogen stof af te vangen in bijvoorbeeld Big Bag zakken of een stortbak. 

Groot bereik

Dit stofzuigsysteem is geschikt om te werken met 4'' slangen tot een maximale slanglengte van 120 meter. Hierdoor kunt u stoffen, puin en afval vanaf verschillende plaatsen in de werkomgeving opzuigen. Deze slanglengte zorgt ervoor dat u een groot bereik heeft zonder dat u de machine steeds hoeft te verplaatsen. 

Interesse in het huren van deze diesel stofzuiger?

Heeft u interesse in het huren van deze diesel stofzuiger in combinatie met een 1m3 cycloon? Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.  Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Verhuur
Model:
S10
Vermogen66 kW
Max. luchtedebiet2.000 m3/H
Max. onderdruk7.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter160.000 cm2
FilterreinigingElektrisch
Inhoud vuilcontainer250 Liter
Inlaat diameter80-100 mm
Afmetingen254x155x210 cm
Gewicht2.200 Kg
Brandstof verbruik9,5 liter/uur

Bulk opzuigen en afvangen met de Heavy Duty stofzuigsystemen

Wilt u bulk opzuigen vanaf een vaste plaats in uw werk- of productieomgeving? Huur dan onze Heavy Duty zuigunits in combinatie met onze 1 kuubs cycloon voorafscheider. Dit stofzuigsysteem heeft een luchtdebiet van 2000 m3 en een vermogen van 45 kW. Aangedreven door 400 Volt wordt er een vacuüm gecreëerd van maar liefst 70%.

Met dit stofzuigsysteem kunt u op zeer krachtige wijze bulk en ander zwaar materiaal eenvoudig opzuigen. Het opzuigen van grote hoeveelheden materiaal is dan ook geen probleem voor dit stofzuigsysteem. Opgezogen stoffen komen terecht in de cycloon voorafscheider, welke een opslagcapaciteit heeft van 1 kuub. Wanneer de voorafscheider volgezogen is, kan het opgezogen bulk eenvoudig worden afgevangen in Big Bags.

Bulk zuigen met een Dragonfly 40 mobiele vacuümunit

Bent u op zoek naar een mobiele vacuümunit voor het opzuigen van bulkgoederen welke verspreid zijn over meerdere plekken binnen het bedrijf? Dan is onze Dragonfly 40 een zeer interessante vacuümunit om te huren. Deze krachtpatser heeft een vermogen van 55 kW, een luchtdebiet van 2.200 m3/uur en een onderdruk van maar liefst 80%. Daarnaast wordt deze vacuümunit aangedreven door een gekoelde diesel brandstofmotor en is daarom volledig onafhankelijk van elektriciteit.

De hopper die samen met de vacuümunit op een aanhangwagen is gebouwd, heeft een vermogen van 710 liter. De gebruiker kan dus 710 liter achter elkaar opzuigen, voordat de hopper geleegd dient te worden. Dit ledigen kan middels een vlinderklep heel eenvoudig in bijvoorbeeld een Big Bag zak.

Met een klein rijbewijs is de Dragonfly 40 op aanhangwagen eenvoudig te verplaatsen en is daardoor zeer mobiel inzetbaar!

Wilt u bulk zuigen met één van onze huurmachines?
Onze machines zijn zeer eenvoudig te bestellen via onze website. Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op via 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken