.

Mobiele stofzuiger huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger welke zeer mobiel inzetbaar is? Dan bent u bij Rentimo aan het juiste adres! Onze mobiele stofzuigers zijn industrieel uitgevoerd en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u onze mobiele stofzuigers inzetten voor het opzuigen van stoffen welke vrijkomen bij productiewerkzaamheden, kunt u werkomgevingen schoonzuigen en is het mogelijk om onze stofzuigers in te zetten voor het zorgen van een stofvrije werkomgeving. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

 

 


Wat is een mobiele stofzuiger?

Een mobiele stofzuiger is een stofzuiger welke door zijn afmetingen en andere technische eigenschappen zeer mobiel inzetbaar is. De mobiele stofzuigers welke we bij Rentimo verhuren, zijn geschikt voor de industrie en noemen we dan ook wel een industriële stofzuiger. De industriële stofzuigers in ons assortiment zijn zeer mobiel inzetbaar.

Waar kunt u een mobiele stofzuiger voor inzetten?

Een mobiele stofzuiger kunt u voor diverse doeleinden inzetten. Doordat onze industriële stofzuigers zijn gebouwd op (zwenk)wielen, kunt u de machines eenvoudig door een productieruimte of werkomgeving duwen. Zo kunt u de stofzuiger inzetten voor het opzuigen van stof dat zich in de omgeving verspreid, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om restmateriaal of afval dat van productiebanden afvalt, op te zuigen.

Naast het opzuigen van fijnstof, restmateriaal en afval, hebben we bij Rentimo ook mobiele stofzuigers welke bijvoorbeeld geschikt zijn voor het opzuigen van olie, water, vloeistof, sludge, betonstof, bulk, straalgrit, zand en processierupsen. Daarnaast is het mogelijk om mobiele stofzuigers te huren welke specifiek bedoeld zijn voor het opzuigen in brand- en explosiegevaarlijke ATEX omgevingen. Alle mogelijkheden vindt u hier!

Wat zijn de voordelen van het huren van een mobiele stofzuiger?

Het huren van een mobiele stofzuiger heeft diverse voordelen, waaronder:

  • De mobiele stofzuigers van Rentimo zijn eenvoudig voort te duwen, waardoor het zeer makkelijk is om stoffen in een productieomgeving of werkruimte op te zuigen. Ook is het mogelijk om achtergebleven materialen op of naast een transportband op te zuigen;
  • Daarnaast zijn onze stofzuigers uit te rusten met diverse stofzuiger accessoires, waaronder een vloerzuigmond voor het trekken van lange banen om bedrijfsvloeren in mum van tijd schoon te maken. Of een kierenzuiger voor het eenvoudig opzuigen van achtergebleven stof uit de krapste kieren;
  • Mobiele stofzuigers zijn in te zetten voor het opzuigen van diverse soorten stof, restmateriaal of afval. Zo creëert u zeer eenvoudig een stofvrije omgeving voor uw werknemers!

Contact met Rentimo
Heeft u interesse in het huren van een stofzuiger maar wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over welk model het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op via 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!