Industriële stofzuiger 2,4 kW 230V

  • bouwstofzuiger 2,4 kW huren Rentimo geheel
  • bouwstofzuiger 2,4 kW huren Rentimo uitlaatklep
Verhuur

Industriële stofzuiger 2,4 kW 230V

Heeft u een tijdelijke klus in de bouw en wilt u het fijnstof zo snel en veilig mogelijk verwijderen? Of wilt u een industriële stofzuiger direct aan uw machines koppelen? Mogelijk is deze industriële stofzuiger van Rentimo iets voor u!

2,4 kW vermogen op 230 Volt

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en uitgerust met 2 motoren die samen 2,4 kW vermogen genereren. Tevens is deze cycloonstofzuiger uitgerust met een HEPA filter. Dit filter filtert de allerfijnste en dus gevaarlijkste stofdeeltjes uit de lucht. Naast het feit dat een HEPA cycloonstofzuiger ervoor zorgt dat gezondheidsgevaarlijke fijnstoffen met 99,995% filtratie opgezogen kunnen worden, zijn ze ook veel efficiënter voor het snel verwijderen en opnemen van grote hoeveelheden stof, puin en ander bouwafval.

Ook kan deze industriële stofzuiger goed aangesloten worden op andere elektrische machines zoals bijvoorbeeld schuurmachines, freesmachines ed. Deze cycloonstofzuiger wordt ook wel een longopac stofzuiger genoemd doordat de stofzuiger is voorzien van een zakkensysteem. De opgezogen stof wordt hierdoor direct opgevangen en komt niet in de lucht terecht. Dus beter voor uw gezondheid! De stofzuigerzakken hebben een opslagcapaciteit van 40 liter.

Jet Pulse

Deze cycloonstofzuiger is uitgerust met een uniek filtersysteem, Jet Pulse genaamd. Dit filtersysteem zorgt ervoor dat het pre-filter efficiënt wordt schoongemaakt zonder dat de cycloon hoeft te worden geopend. De luchtstroom blijft gehandhaafd en contact met de fijnstof wordt hier dus ook door vermeden. 

Het onderstel van de cycloon stofzuiger is van gelast staal met aan de achterkant 2 grote wielen en daartussen de motor. De stofzuiger staat zeer stabiel op zijn wielen en is vlot en wendbaar in gebruik door de zwenkwieltjes aan de voorkant.

Industriële stofzuiger huren?

Heeft u interesse in de cycloonstofzuiger en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of weet u niet zo goed welke machine het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies. 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren2
Vermogen2,4 kW
Max. luchtdebiet400 m3/H
Type filterPolyester
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Inhoud vuilcontainer40 liter
Inlaat diameter50 mm
Afmetingen60x70x112 cm
Gewicht47 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken