.

Industriële stofzuiger 100 liter 7,5 kW 380V 32 Ampère huren

1 week 575,00

Excl. BTW

Verhuur industrielestofzuiger met handig hefsysteem Rentimo
>
  • Verhuur industrielestofzuiger met handig hefsysteem Rentimo
  • Industrielestofzuiger 100liter huren Rentimo
  • Industriestofzuiger op krachtstroom huren Rentimo
<

Producteigenschappen

Voltage
380 V
Vermogen
7,5 kW
Max. Onderdruk
4.400 mmH2O
Max. Lucht debiet
750 m3/H
Type Filter
L
Filter oppervlak
49.000 cm2
Opvang container
100 L
Inlaat Buiten diameter Ø=mm
80 mm
Afmetingen (LxBxH)
64x125x175 cm
Gewicht
175 Kg
Geschikt voor
Fijnstoffen

Omschrijving

Tijdelijk een krachtige industriële stofzuiger nodig voor bijvoorbeeld het opzuigen van fijn stof? Of juist liever grof-, kleverig-, droog- of vochtig stof/materiaal opzuigen? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo! 

7,5 kW vermogen op 380 Volt
Deze industriële stofzuiger is werkzaam op 380 Volt (krachtstroom) en heeft een vermogen van 7,5 kW. Hiermee kan deze machine diverse soorten stof en afval eenvoudig opzuigen en verzamelen. Doordat deze industriële stofzuiger is uitgerust met een onderhoudsarme vacuümpomp, kan de gebruiker deze machine continu inzetten bij een continue belasting. Zo kunt u eenvoudig stoffen en materialen opzuigen in uw werkhal of productieomgeving. Hiermee is deze industriezuiger in te zetten in elk type industrie!

100 liter opvangcapaciteit en eenvoudig te ledigen
De stalen container, welke zich onder de machine bevindt, heeft een opvangcapaciteit van 100 liter en is gebouwd op vier robuuste wielen. Indien de container volgezogen is, kunt u deze middels een handig hefsysteem eenvoudig onder de machine vandaan rijden en verplaatsen naar de gewenste stortplaats. Wanneer de container geleegd is, plaatst u de container weer eenvoudig onder de machine. 

Toepassingen
Doordat deze stofzuiger een krachtig vermogen heeft, continu ingezet kan worden en geschikt is voor het opzuigen van zeer diverse soorten stof, kan deze industriële stofzuiger in elk type industrie ingezet worden!

Advies nodig?
Wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger voor uw bedrijf? Of twijfelt u over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag vrijblijvend over de meest geschikte machine en de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

1 Week 25,00

Excl. BTW

Dit pakket bestaat uit de meest gebruikte zuighulpstukken.

De verlengbuis heeft een lengte van 1 meter en is gemaakt van Aluminium.


Offerte aanvragen