Cycloon voorafscheider 350 liter

  • Cycloon voorafscheider 350 liter huren machine
  • Cycloon voorafscheider 350 liter huren machine uitlaat
Verhuur

Cycloon voorafscheider 350 liter

Heeft u een klus waarbij u grote hoeveelheden stoffen achter elkaar wilt opzuigen? Dan is het raadzaam om naast een industriële stofzuiger ook een voorafscheider te plaatsen. Deze voorafscheiders hebben wij ook in ons verhuur assortiment!

350 liter opvangcapaciteit

Deze cycloon voorafscheider wordt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in geplaatst. De opslagcapaciteit voor de opgezogen stoffen wordt hiermee aanzienlijk vergroot. Tevens worden de filters van de industriële stofzuiger hierdoor ontzien, wat een langere levensduur oplevert.

Voor het opzuigen in de zware industrie is deze cycloon voorafscheider zeer geschikt. Grote hoeveelheden stoffige, korrelige, vaste materialen kunnen met gemak hierin opgeslagen worden. Aan de bovenkant van deze voorafscheider bevindt zich de cycloon. De cycloon zorgt dat het opgezogen materiaal in de container valt. De container heeft een opvangcapaciteit van 350 liter.

Cycloon voorafscheider huren?

Wilt u deze cycloon voorafscheider huren voor uw werkzaamheden, maar wilt u weten of hij geschikt is voor uw werkzaamheden? Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag op weg! We zijn bereikbaar via de telefoon op 072 – 562 5393 of via de mail info@rentimo.nl.   

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Max. luchtdebiet3.200 m3/H
Max. onderdruk9.000 mmH2O
Inhoud vuilcontainer350 Liter
Inlaat diameter70-120 mm
Afmetingen104x104x290 cm
Gewicht550 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken