Cycloon voorafscheider 2000 liter voorlediging

  • Cycloon voorafscheider 2000 liter Rentimo voorkant
  • Cycloon voorafscheider 2000 liter Rentimo voorkant open
  • Cycloon voorafscheider 2000 liter Rentimo voorkant zijdes
Verhuur

Cycloon voorafscheider 2000 liter voorlediging

Is de opslagcapaciteit van uw industriële stofzuiger te klein voor een bepaalde klus? En bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing om deze capaciteit te vergroten? Of wilt u de filters van uw industriële stofzuiger ontzien? Mogelijk is de cycloon voorafscheider van Rentimo de oplossing voor u!

Combinatie met een industriële stofzuiger / vacuümunit

Deze cycloon voorafscheider kan aan een industriële stofzuiger gekoppeld worden of zelfs aan een bestaand stofzuigersysteem. Hierdoor wordt de opslagcapaciteit vergroot en tevens wordt het opgezogen materiaal effectief en efficiënt op één plek verzameld. Een ander voordeel van een voorafscheider is dat de filters van uw industriële stofzuiger worden ontlast en daardoor een langere levensduur hebben. 

Aan de bovenkant van de voorafscheider bevindt zich de cycloon die ervoor zorgt dat het opgezogen materiaal in de container valt. De schuine trechter aan de binnenkant zorgt ervoor dat het materiaal eenvoudig aan de voorkant geledigd kan worden. De opslagcapaciteit van deze voorafscheider is 2.000 liter. Vanwege die opslagcapaciteit is de voorafscheider geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden vaste, korrelige of stoffige materialen. 

Het heftruckonderstel van de cycloon voorafscheider zorgt ervoor dat deze makkelijk te verplaatsen of te vervoeren is. Tevens is de cycloon voorafscheider uitgerust met hijshaken aan de bovenkant voor het transporteren of verplaatsen met een kraan.

Interesse?

Heeft u interesse om deze voorafscheider te huren? Wilt u weten of deze voorafscheider geschikt is voor uw industriële stofzuiger? Heeft u andere vragen? Of wilt u gewoon advies? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail op info@rentimo.nl of via de telefoon op 072 - 562 5393. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inhoud vuilcontainer2.000 Liter
Inlaat diameter80-100-120 mm
Afmetingen145x162x240 cm
Gewicht670 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken