Cycloon voorafscheider 200 liter

  • Rentimo voorafscheider met Big Bag hangsysteem
  • 200 liter voorafscheider met stofzuiger Rentimo
  • Big Bag hangsysteem m handig stof af te vangen van Cycloon voorafscheider
Verhuur

Cycloon voorafscheider 200 liter

Wilt u tijdelijk een grotere hoeveelheid stof kunnen opzuigen met uw stofzuigsysteem? Of heeft u een reinigingsklus waarbij er meer stof, restmateriaal en afval in een keer gezogen moeten worden? Huur dan deze cycloon voorafscheider met Big Bag haken van Rentimo!

Cycloon voorafscheider met 200 liter opslag

Een cycloon voorafscheider is een extra opslag voor opgezogen stof die aangesloten wordt op een industriële stofzuiger. Deze voorafscheider vangt het opgezogen stof en materiaal direct op, waardoor er veel meer opslag mogelijk is zonder tussendoor te hoeven legen. Ook is het mogelijk om de voorafscheider op verschillende manieren te legen. De cycloon staat op een hoog frame gemonteerd waardoor de inhoud makkelijk in een stortbak te lossen is. Ook bevat het frame haken waaraan een Big Bag kan worden bevestigd om hierin te kunnen legen. Deze cycloon voorafscheider kan in totaal 200 liter stof opslaan.

Let op: een cycloon voorafscheider is nooit een oplossing op zichzelf. U kunt een cycloon voorafscheider alleen inzetten in combinatie met een industriële stofzuiger van Rentimo, of een industriële stofzuiger welke u reeds in bezit heeft.

Cycloon voorafscheider huren?

Heeft u interesse in het huren van deze cycloon voorafscheider? Vraag dan een offerte bij ons aan! Heeft u vragen en wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden van deze machine? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inhoud vuilcontainer200 Liter
LedigingIn Big Bag of stortbak

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken