Big bag voorafscheider te huur

  • Big Bag cycloon voorafscheider huren om isolatie te zuigen
  • Big Bag cycloon voorafscheider hurenom spouw leeg te zuigen
  • Big Bag cycloon voorafscheider huren om EPS op te zuigen schoon te maken
Verhuur

Big bag voorafscheider te huur

Wilt u grote hoeveelheden stof, zand, puin, isolatiemateriaal of bulk zuigen omdat u bijvoorbeeld een zware calamiteit heeft? En wilt u deze materialen direct afvangen in Big Bag zakken? Huur dan deze Big Bag voorafscheider van Rentimo!

1000 liter direct afvangen in Big Bag zakken

Deze Big Bag voorafscheider is voorzien van een metalen behuizing voor vacuümbestendigheid. In de behuizing zijn uittrekbare punten met haken geplaatst, waar u eenvoudig een big bag zak aan kan hangen. Dankzij de luchtdoorlatendheid van een Big Bag zak kan deze ook isolatiemateriaal zoals EPS, steenwol- en glaswolisolatie compact opslaan. Vervolgens schuift u de punten weer naar binnen en sluit de deur. U kunt nu, in combinatie met een industriële stofzuiger, stof, zand, puin, bulk of isolatiemateriaal zuigen en direct afvangen in de big bag zak. Deze zak heeft een capaciteit van 1000 liter (1 kuub).

Dankzij de rastergaten langs de wanden van de voorafscheider wordt er vanaf alle zijdes lucht door de Big Bag getrokken. Dit betekent dat materialen die normaal gesproken veel lucht tussen deeltjes bevatten, zoals piepschuim, glaswol en EPS parels hieraan onttrokken worden, waardoor deze compact kunnen worden opgeslagen. Dit maakt het verwijderen van spouw isolatie bij de vernieuwing van isolatiemateriaal eenvoudiger dan ooit!

Is de big bag volgezogen? Dan kunt u deze eenvoudig uit de container hijsen middels een vorkheftruck. Na het plaatsen van een nieuwe big bag, kunt u vervolgens verder met het zuigen van afval. Ook is het mogelijk om de gehele voorafscheider eenvoudig te verplaatsen met een vorkheftruck via de heftruckinlaten aan de onderkant van de voorafscheider. 

De gladde in- en uitlaat heeft een diameter van 100 mm. 

In combinatie met een industriële stofzuiger / vacuümunit

Deze big bag voorafscheider is alleen in te zetten in combinatie met een industriële stofzuiger (vacuümunit) welke over de juiste eigenschappen beschikt. Beschikt u niet over een industriële stofzuiger? Of twijfelt u of uw industriële stofzuiger geschikt is om in te zetten in combinatie met deze voorafscheider? Dan kunt u deze uiteraard ook bij Rentimo huren. Wij hebben diverse machines beschikbaar welke geschikt zijn om in te zetten in combinatie met deze voorafscheider.

Big Bag voorafscheider huren?

Heeft u intersse in het huren van deze big bag voorafscheider maar heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.  

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inhoud vuilcontainer1000 Liter
Inlaat diameter100 mm

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken