ATEX stofzuiger 100 liter 380V 16A voor Zone 22

  • Explosievrije stofzuiger huren zone 22 Rentimo voorkant
  • Explosievrije stofzuiger huren zone 22 Rentimo zijkant
  • Explosievrije stofzuiger huren zone 22 Rentimo paneel
Verhuur

ATEX stofzuiger 100 liter 380V 16A voor Zone 22

Last van droge stof in uw ATEX werkomgeving? En wilt u dit opruimen? Huur dan deze industriële ATEX stofzuiger bij Rentimo!

380 Volt met een vermogen van 4 kW

Deze ATEX stofzuiger heeft een vermogen van 4 kW en is werkzaam op krachtstroom (380 Volt). De machine is zeer geschikt voor het zuigen van droge, fijne stoffen in grote hoeveelheden over langere afstand en is geschikt voor ATEX zone 22.

Opzuigen van fijne stoffen in gevaarlijke omgevingen

Doordat deze industriële stofzuiger gecertificeerd is voor ATEX Zone 22, mag deze stofzuiger in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen (welke geclassificeerd zijn als een Zone 22) ingezet worden voor het opzuigen van stoffen. Zo kunt u op een veilige manier stof opzuigen in deze potentieel gevaarlijke omgevingen. 

100 liter opvangcapaciteit

De machine heeft een stalen opvangcontainer met een inhoud van 100 liter die door middel van een hefsysteem makkelijk te ledigen is. De opvangcontainer is ook uitgerust met wieltjes.

Deze industriële stofzuiger kan zowel mobiel als stationair ingezet worden. Doordat deze machine geschikt is voor het langdurig zuigen van zwaardere materialen kan zij met gemak aan een bestaand leidingwerk gekoppeld worden en ingezet worden voor continu gebruik.

Toepassingen

Vanwege de zuigkracht, luchtdebiet en filtratie kan deze machine worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën. Zoals bijvoorbeeld bij maritieme bedrijven, luchtvaartindustrie, productiebedrijven, carwashes, automotive industrie, coatingbedrijven, hout industrie, mechanische industrie, beton industrie, textielindustrie, schoonmaakbedrijven, verpakkingsindustrie, papierindustrie, transport en logistiek sector, etc.

ATEX stofzuiger huren? Advies nodig?

Wilt u weten of deze industriële ATEX stofzuiger geschikt is voor uw werkzaamheden? Wilt u hier advies over? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 5393 of via info@rentimo.nl. Wij helpen u graag! 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen4 kW
ATEX ZoneZone 22
Max. luchtdebiet450 m3/H
Max. onderdruk3.200 mmH2O
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter60 mm
Geluid debiet72 dB (A)
Afmetingen63x110x151 cm

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken