ATEX stofzuiger 30 liter voor Zone 22

  • industriële stofuziger ATEX zone 22 huren Rentimo voorkant
  • industriële stofuziger ATEX zone 22 huren Rentimo filter
  • industriële stofuziger ATEX zone 22 huren Rentimo zijkant
Verhuur

ATEX stofzuiger 30 liter voor Zone 22

Bent u tijdelijk op zoek naar een industriële stofzuiger voor het opzuigen van brand- en explosiegevaarlijke stoffen die voorkomen in een ATEX Zone 22 omgeving? Of heeft u een tijdelijke klus in een EX Zone 22 omgeving en wilt u stoffen opzuigen? Huur dan deze ATEX stofzuiger van Rentimo!

ATEX Zone 22

Deze industriële stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 22, wat betekent dat deze stofzuiger veilig en verantwoord ingezet mag worden in een omgeving welke aangemerkt wordt als ATEX Zone 22. Deze ATEX stofzuiger is werkzaam op 230 volt, beschikt over 1,2 kW vermogen en is geschikt voor het opzuigen van explosie- en/of brandgevaarlijke droge stoffen. 

Door de compacte afmetingen en het lichte gewicht (26 kg) van deze machine, is deze ATEX stofzuiger zeer mobiel inzetbaar. U kunt de stofzuiger gemakkelijk door een productie- of werkruimte verplaatsen om zo op verschillende plekken stoffen op te zuigen. 

Deze ATEX stofzuiger wordt door ons bijvoorbeeld veelal verhuurd aan politiescholen en schietverenigingen, omdat deze machine geschikt is voor het veilig opzuigen van kruitresten. 

Filtersysteem

Dankzij een subliem filtersysteem is deze machine in staat om de meest fijne stoffen efficiënt te filteren en zorgt er tevens voor dat gezondheidsgevaarlijke stoffen optimaal gefilterd worden. 

Stofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze ATEX stofzuiger? Dan kunt u een offerte aanvragen voor deze machine. Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen1,2 kW
ATEX ZoneZone 22
Max. luchtdebiet210 m3/H
Type filterHEPA filter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Inhoud vuilcontainer30 Liter
Inlaat diameter40 mm
Geluid debiet72 dB (A)
Afmetingen44x50x83 cm
Gewicht21, 5 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken