ATEX stofzuiger 100 liter 5,5 kW 380V Zone 22

  • ATEX stofzuiger mobiel inzetbaar huren Rentimo links
  • ATEX stofzuiger mobiel inzetbaar huren Rentimo container
  • ATEX stofzuiger mobiel inzetbaar huren Rentimo rechts
Verhuur

ATEX stofzuiger 100 liter 5,5 kW 380V Zone 22

Bent u op zoek naar een krachtige industriële stofzuiger welke ingezet mag worden voor het opzuigen van brand- en explosiegevaarlijke stoffen in een ATEX Zone 22 omgeving? Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig welke ATEX Zone 22 gecertificeerd dient te zijn? Huur dan deze ATEX stofzuiger van Rentimo!

ATEX stofzuiger voor Zone 22

Deze ATEX stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 22, wat inhoudt dat deze stofzuiger veilig ingezet kan worden in Zone 22 gebieden. Met een vermogen van 5,5 kW kan deze ATEX stofzuiger op krachtige wijze allerlei brand- en explosiegevaarlijke stoffen opzuigen. Deze ATEX stofzuiger is werkzaam op 380 Volt krachtstroom. 

Brede inzetbaarheid

Het krachtige vermogen van deze ATEX stofzuiger zorgt ervoor dat deze machine verschillende soorten stof, afval en restmateriaal eenvoudig op kan zuigen. Daarnaast is deze machine zeer handzaam in gebruik. De afmetingen van deze machine geven de gebruiker de mogelijkheid om de machine zowel mobiel als stationair in te zetten. Ook kan deze ATEX stofzuiger voor continu gebruik ingezet worden. Dit houdt in dat de machine op elk gewenst moment inzetbaar is, zonder dat men rekening hoeft te houden met eventuele pauzes. Tevens is het mogelijk de machine aan te sluiten op bestaand leidingwerk, zodat u op meerdere plaatsen in uw werk- en productieomgeving stoffen op kunt zuigen en centraal af kunt vangen. 

Grote opslagcapaciteit

Met een opslagcapaciteit van 100 liter kan u lange tijd achtereen zuigen alvorens de vuilcontainer geleegd dient te worden. Het opgezogen materiaal wordt opgevangen in de vuilcontainer, welke zich onder de machine bevindt. Indien de vuilcontainer volgezogen is, kunt u deze middels een handig hefsysteem eenvoudig onder de machine vandaan halen om te legen. Eenmaal geleegd kunt u deze middels hetzelfde hefsysteem weer eenvoudig in positie brengen, om direct de zuigwerkzaamheden verder op te pakken. 

Wilt u deze industriële stofzuiger huren maar heeft u niet te maken met strenge ATEX regels? Deze industriële stofzuiger hebben wij ook in een niet-ATEX versie te huur!

ATEX stofzuiger huren?

U kunt een offerte bij ons aanvragen! Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op via 072 – 562 5393 of op info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 kW
ATEX ZoneZone 22
Max. luchtdebiet550 m3/H
Max. onderdruk3.000 mmH2O
Type filterM Polyester filter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen66x118x145 cm
Gewicht150 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken