Afzuigunit 1,5 kW 2.750 m3/uur 380 Volt

  • Afzuigunit huren Rentimo Industriële stofzuiger machine
  • Afzuigunit huren Rentimo Industriële stofzuiger close up
  • Afzuigunit huren Rentimo Industriële stofzuiger schema
Verhuur

Afzuigunit 1,5 kW 2.750 m3/uur 380 Volt

 Heeft u een tijdelijke klus waarbij u te maken krijgt met beton of steenstof? En wilt u uw gezondheid en die van uw medewerkers optimaal beschermen tegen de eventuele schadelijke effecten voor de gezondheid? Huur dan deze afzuigunit van Rentimo!

Afzuigunit met 1,5 kW vermogen en werkzaam op 380 Volt
Deze afzuigunit is werkzaam op kracht stroom (380 Volt) en heeft een vermogen van 1,5 kW. Bovendien beschikt deze afzuigunit over 2.750 m3/uur luchtdebiet voor het krachtig afzuigen van allerlei materialen, fijne stoffen, vettige of enigszins hakige stoffen zoals bijvoorbeeld steenstof, houtstof of straalstof. De opslagcapaciteit van deze vacuümunit heeft een inhoud vn 55 liter.

Filter
Deze afzuigunit is uitgerust met een enveloppen filter. Via de inlaat stroomt de met stof verontreinigde lucht de afzuigunit in. De zwaardere stof valt meteen in de opvangcontainer. Terwijl de resterende stof in de verontreinigde lucht tussen de ruime plooien van het enveloppenfilter wordt afgescheiden en tijdens het reinigen alsnog in de opvangcontainer valt. De schone lucht kan of in de werkruimte teruggevoerd worden of naar buiten worden uitgeblazen. De afzuigunit is uitgerust met een speciaal schudmechanisme. Na gebruik wordt het filter voor 15-30 seconden krachtig geschud. Dit zorgt ervoor dat het effectieve filteroppervlak optimaal blijft.

Doordat de ventilator geïntegreerd is in de afzuigunit blijft het geluidsniveau laag. Ook is de afzuigunit zeer compact en neemt maar een klein oppervlak van de vloer in gebruik. De afzuigunit kan als “stand alone” gebruikt worden, maar kan ook heel goed aan een bestaand centraal leidingsysteem gekoppeld worden.

Toepassingen 
De afzuigunit is geschikt voor allerlei verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld voor het stof afzuigen die vrijkomt bij tijdens het mengen, slijpen, breken, zagen, polijsten etc. van materialen. Tevens kan de afzuigunit bijvoorbeeld in gezet worden voor het ontluchten van silo`s, bunkers en storttrechters tijdens het vullen en legen, maar ook voor het ontluchten en ventileren van transportbanden.

Interesse in deze afzuigunit?
Wilt u deze afzuigunit huren, maar heeft u nog een aantal vragen over de werking ervan? Of wilt u advies welke afzuigunit het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 072 – 562 5393 maar u kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag en zo snel mogelijk!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen1,5 kW
Max. luchtdebiet2.750 m3/H
Type filterEnvelopfilter
Oppervlakte hoofdfilter115.000 cm2
Filterreinigingschudmechanisme
Inhoud vuilcontainer55 Liter
Inlaat diameter286X203 mm
Afmetingen79 X 79 X 234 cm
Gewicht250 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken