Afzuigunit 7,5 kW 380 Volt 32 Ampère

  • Afzuigunit 7,5 kW huren Rentimo voorkant
  • Afzuigunit 7,5 kW huren Rentimo voorkant
Verhuur

Afzuigunit 7,5 kW 380 Volt 32 Ampère

Heeft uw eigen ventilator onderhoud nodig en bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing? Of heeft u een tijdelijke klus waarbij u lucht wilt verplaatsen? Mogelijk is deze ventilator de oplossing voor uw werkzaamheden.

7,5 kW vermogen op 380 Volt

Deze ventilator is werkzaam op krachtstroom (380 Volt), heeft een vermogen van 7,5 kW en wordt ook wel een centrifugale of radiale ventilator genoemd. Radiale ventilatoren gebruiken weinig energie. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden bij hoge druk systemen. De ventilator is geschikt voor het verplaatsen van lucht in onderdruk en/of overdruk systemen en zorgt voor een stabiele verplaatsing van lucht in een kanaal.

Bij een radiale ventilator wordt de lucht via het midden van het wiel van de ventilator aangezogen om dit vervolgens door de roterende schoepen te drukken naar de uitlaat door middel van middelpunt vliegende kracht. De motoren van de ventilator zijn praktisch onderhoudsvrij met enkel een smeerinterval van 10.000 uur. De ventilator is uitgerust met trillingsdempers met een hoge kwaliteit geluidsisolatie.

Interesse?

Wilt u deze ventilator huren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassing? Heeft u vragen welke unit geschikt is voor uw werkzaamheden? Of wilt u gewoon advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 072 – 562 53 93 of via de mail op info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen7,5 kW
Max. luchtdebiet2.000 m3/H
Inlaat diameter200 mm
Geluid debiet68 dB (A)
Afmetingen90x108x125 cm
Gewicht290 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken