Afzuigunit 2,2 kW 380 Volt

  • afzuigunit 2,2kW huren Rentimo schema
Verhuur

Afzuigunit 2,2 kW 380 Volt

Heeft u een tijdelijke slijp, breek, zaag of polijst klus waar veel stof bij vrijkomt? Wilt u deze vrijkomende stof opzuigen? En bent u op zoek naar de juiste afzuigunit? Huur dan deze afzuigunit van Rentimo! 

Afzuigunit op krachtstroom en 2,2 kW vermogen

Doordat deze afzuigunit zeer compact is, neemt hij weinig vloer oppervlak in beslag. De afzuigunit is werkzaam op krachtstroom (380Volt), geschikt voor het afzuigen van allerlei gassen, dampen, poeders en stoffen zoals bijvoorbeeld steenstof, houtstof en straalgrit. De ingebouwde ventilator zorgt voor een vrij stille werking (laag geluidsniveau). De vacuümunit heeft een vermogen van 2,2 kW.

55 liter opslagcapaciteit

De afzuigunit beschikt over een vuilcontainer waarin het opgezogen materiaal wordt verzameld. Deze bevindt zich aan de onderkant van de machine en heeft een opslagcapaciteit van 55 liter. De vuilcontainer kan eenvoudig onder de machine vandaan gereden worden om te legen.

De afzuigunit is uitgerust met een enveloppen filter. Doordat er een ruime afstand tussen de enveloppen zit laat het filter zich goed reinigen en kan het doek zwaarder belast worden. De opgezogen/ verontreinigde lucht stroomt via de inlaat de afzuigunit in en de zwaardere stofdeeltjes vallen meteen in de vuilcontainer. De resterende stof wordt door de plooien van het enveloppenfilter afgescheiden en valt uiteindelijk ook in de vuilcontainer. De schone lucht wordt weer in de werkruimte teruggevoerd maar kan indien gewenst ook naar buiten worden afgevoerd.

Het speciale schudmechanisme waarmee deze afzuigunit is uitgerust zorgt ervoor dat na gebruik het filter voor 15-30 seconden krachtig word geschud waardoor het effectieve filteroppervlak optimaal blijft.

Toepassingen

Deze afzuigunit is zeer breed inzetbaar binnen verschillende bedrijven en typen industrieën. U kunt bijvoorbeeld deze afzuigunit koppelen aan uw bestaande leidingwerk of aan een zuigslang en stationair gebruiken zodat het afgezogen materiaal wordt opgevangen op één centrale plaats. Ook kan de afzuigunit bijvoorbeeld gebruikt worden voor het ontluchten van silo`s, bunkers en storttrechters tijdens het vullen of legen.

Wilt u deze afzuigunit huren?

Heeft u interesse in het huren van deze afzuigunit maar twijfelt u over de geschiktheid voor uw toepassing? Heeft u vragen? Of wilt u advies over welke afzuigunit in uw bedrijfssituatie geschikt is? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar op 072 - 562 5393 maar u mag ons natuurlijk ook gewoon mailtje sturen op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen2,2 kW
Type filterEnvelopfilter
Inhoud vuilcontainer55 Liter
Gewicht250 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken