Afzuigtafel 1,4 kW 380V 32 Ampère

  • Afzuigtafel Rentimo huren industriële stofzuiger 14 kW machine
  • Afzuigtafel Rentimo huren industriële stofzuiger 14 kW achterkant
  • Afzuigtafel Rentimo huren industriële stofzuiger 14 kW close up
Verhuur

Afzuigtafel 1,4 kW 380V 32 Ampère

Heeft u een tijdelijke schuurklus en bent u op zoek naar een oplossing voor het opvangen van stof? Of wilt u dampen die tijdens het schuren, slijpen vrijkomen afzuigen? Mogelijk is deze afzuigtafel de oplossing voor u. Vraag ons naar de mogelijkheden!

1,4 kW vermogen op 380 Volt
Deze industriële afzuigtafel heeft een vermogen van 1,4 kW en is zeer geschikt voor het afzuigen van hinderlijke en/of gevaarlijke stoffen en dampen die vrijkomen tijdens het schuren, polijsten, slijpen, wegen, mengen en verpakken. Deze afzuigtafel wordt ook wel schuurtafel genoemd en is uitgerust met ingebouwde filters voor stofvrij werken. Deze filters kunnen handmatig gereinigd worden door de twee hendels die aan beide zijkanten bevestigd zijn.

Afzuiging
Om beschadiging van uw product te voorkomen is de houten (latten) bovenkant van schuurtafel uitgerust met vilt. Het voordeel hiervan is weer het materiaal bijna niet schuift en stabiel op de tafel blijft liggen. In de onderkant van de schuurtafel is een compacte ventilator geplaatst die het stof door het rooster naar beneden zuigt. Hierdoor kan er dus stofvrij gewerkt worden met deze schuurtafel.

Opvanglades
Het opgezogen stof wordt opgevangen in de twee opvanglades die zich aan de aan de linker- en rechterkant bevinden.  Deze lades zijn heel gemakkelijk te ledigen door ze onder de afzuigtafel vandaan te schuiven. Het werken aan deze afzuigtafel is tevens plezierig door het lage geluidsniveau. De gefilterde lucht wordt aan de achterkant uitgeblazen. Door een slang op de uitlaat te bevestigen, kunt u de lucht natuurlijk ook afvoeren naar elke gewenste plek.

Advies nodig?
Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van deze industriële schuurtafel voor uw uit te voeren werkzaamheden. Twijfels? Is deze machine wel het meest geschikt voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. We zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 53 93 of per mail via info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen1,4 kW
Afmetingen115x200x122 cm
Gewicht240 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken