.

Waterstofzuiger huren

Heeft u tijdelijk een grote hoeveelheid water welke opgezogen dient te worden? Of heeft u andere reinigingswerkzaamheden waarbij water en vloeistof opgezogen moeten worden? Huur dan een waterstofzuiger van Rentimo! Hieronder ziet u onze waterzuigers.


Water en vloeistof opzuigen met een waterstofzuiger

In tegenstelling tot een normale industriële stofzuiger, is een waterstofzuiger geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden water en vloeistof. Deze stofzuigers zijn voorzien van een ander soort filtersysteem, welke speciaal geschikt zijn voor het opzuigen van vloeistof en water. Daarnaast beschikken waterzuigers veelal over een beveiligingssysteem zoals een vlotter, waardoor de stofzuiger nooit te vol gezogen kan worden.

Eenvoudige lediging

Wanneer een waterzuiger volgezogen is met water of met vloeistof, kan de machine erg zwaar worden. Echter hoeft u geen zwaar tilwerk te verrichten om de machine te legen. Onze waterzuigers zijn voorzien van verschillende ledigingssystemen, zoals het kunnen legen middels een afvoerslang of een leegsysteem. Zo is de waterstofzuiger eenvoudig te legen en kunt u snel weer verder met het zuigen van water en vloeistof!

Verschillende opslaggroottes

Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden water of vloeistof wilt opzuigen, maakt voor Rentimo niet uit. Ons assortiment waterzuigers zorgt ervoor dat er voor alle toepassingen, groot of klein, een geschikte machine beschikbaar is. Zo hebben we machines te huur welke een opslagcapaciteit hebben van 27 liter voor de kleinere klussen, maar ook met 80 liter opslagcapaciteit voor de grotere toepassingen.

Wilt u een waterstofzuiger huren?
Heeft u tijdelijk een waterstofzuiger nodig en wilt u deze graag huren? Via onze website zijn deze machines zeer makkelijk te bestellen en snel leverbaar! Heeft u echter vragen of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over het meest geschikte model voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!