.

Over ons


Industriële stofzuigers te huur

Wij zijn Rentimo

Rentimo is gevestigd in Warmenhuizen en is ontstaan uit de wens om allerlei soorten bedrijven en industrieën te kunnen helpen welke tijdelijk of acuut op zoek zijn naar een zuigoplossing voor een stofprobleem. Door een breed assortiment industriële stofzuigers te huur aan te bieden, willen wij klanten een duurzame uitkomst bieden voor stofproblemen.


Door ons specialisme, onze vakkennis en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een industriële stofzuiger te huur aan te bieden voor tientallen toepassingen in de industrie. Geen vraag is ons te gek, geen uitdaging gaan wij uit de weg!


Ons team is jong, hecht, enthousiast en goed op elkaar ingespeeld. Elke dag geven wij ons voor de volle 100%!

Contact opnemen

Team Rentimo

Edwin van Buuren

Technisch advies & Ondersteuning Verkoopadvies Heavy industry

Edwin is de drijvende kracht binnen Rentimo. Naast het verhuren van machines, houdt hij zich ook bezig met het bieden van technische ondersteuning en het geven van verkoopadvies.

Rick van Schepen

Technisch advies & Ondersteuning Verkoopadvies buitendienst

Rick regelt eigenlijk gewoon alles. Het aanbieden van offertes, het verwerken van verhuur- en verkoopbestellingen en hij biedt ondersteuning in de after sales. Binnen no time bent u voorzien van de juiste machine!

Mike de Groot

Verhuur & Verkoop

Mike verkoopt en verhuurt stofzuigers als warme broodjes. Hij zorgt ervoor dat alle communicatie soepel verloopt en dat iedereen met een gerust hart naar bed kan.

Sjors Duineveld

Technisch advies & Ondersteuning Verhuur Binnendienst

Sjors is onze verhuur tijger. Hij adviseert bedrijven over de juiste machine, zorgt ervoor dat de machine in topconditie bij de klant terecht komt en staat klaar om u te ondersteunen bij vragen.

Marina Boudewijn

Marketing & Communicatie

Marina zorgt ervoor dat de website perfect werkt, zodat u eenvoudig en snel de juiste industriële stofzuiger kunt vinden en bestellen. Ze gaat bij elk project altijd net dat stapje verder, waar anderen al lang gestopt zouden zijn!

Chelsea Barret

Administratie & Service

Chelsea is altijd vrolijk en met haar enthousiasme en inzet brengt ze het service niveau net een stapje hoger. Daarnaast verzorgt ze de administratie en zorgt ze ervoor dat alles netjes verloopt.

Claudia Regeling

Administratie & Service

Claudia verzorgt de administratie en zorgt ervoor dat facturen kloppen en borgbetalingen worden geregeld. Ze is onze rots in de administratie en zorgt voor overzicht in de financiën.

Simon Mors

Monteur

Simon is een monteur van grote klasse. Elk mankement aan een stofzuiger heeft hij binnen no time opgelost. Zonder Simon zou de wereld allang vergaan zijn.

Sjors Kaandorp

Monteur

Sjors weet wel raad met een defect apparaat. Ook voor het installeren van complete stofzuigsystemen draait Sjors zijn hand niet om. Een echte top monteur!