.

Industriële stofzuigers 230 Volt huren

Heeft u tijdelijk last van een grote hoeveelheid stof of afval dat weggezogen dient te worden? Wilt u de werkomgeving of productieruimte grondig schoonzuigen of heeft u een tijdelijke klus waarbij u graag stofvrij wilt werken? Huur dan een industriële stofzuiger van Rentimo!

Onderstaande industriële stofzuigers zijn werkzaam op 230 Volt en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit compacte en handzame machines met een kleinere opvangcapaciteit, maar u kunt ook kiezen voor een industriële stofzuiger met 60 liter vuilopvang en een voorzetzuigmond voor het trekken van lange banen door de werkplaats. Bekijk de mogelijkheden hieronder!


Stofvrij werken met een industriële stofzuiger

Het inzetten van een industriële stofzuiger in uw werkomgeving zorgt ervoor dat het vrijgekomen stof eenvoudig en snel opgezogen kan worden. Afhankelijk van het type op te zuigen stof en de hoeveelheid stof, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Heeft u te maken met slechts een kleine hoeveelheid materiaal dat opgezogen dient te worden? Dan kunt u kiezen voor een industriële stofzuiger met een wat kleinere opvang. Wilt u juist heel veel stof (bulk) zuigen? Dan biedt een industriële stofzuiger met een grotere opvangcapaciteit, al dan niet in combinatie met een voorafscheider, uitkomst. Een voorafscheider wordt ingezet om de opvangcapaciteit van de stofzuiginstallatie aanzienlijk te vergroten, waardoor de gebruiker voor een langere tijd achtereen kan zuigen zonder onderbrekingen.

Werkplaats schoonzuigen

Wilt u grote oppervlaktes schoonzuigen, zoals bijvoorbeeld de werkplaats of de productieruimte? Huur dan onze industriële stofzuiger met voorzetzuigmond. Deze machine maakt het mogelijk om met een ergonomische houding de stofzuiger voort te duwen door de werkplaats en zo lange banen te trekken. Al het stof en restmateriaal dat op de werkvloer ligt, kan dan eenvoudig en snel opgezogen worden.

Stofzuiger accessoires huren

Elke industriële stofzuiger is uit te rusten met verschillende stofzuiger accessoires, waaronder zuigslangen, stofzuigerborstels en hulpstukken. Zo kunt u een schraaphulpstuk huren voor het los schrapen van achtergebleven stof op productiemachines. Of een kierenzuiger voor het opzuigen van stoffen in de kleinste kieren. Maak uw werkomgeving echt stofvrij!