.

Stofzuiger accessoires huren

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig voor het opzuigen van (fijn)stof, afval of restmateriaal? Dan zit u goed bij Rentimo. Naast een compleet assortiment industriële stofzuigers voor de lichtste tot de meest zware reinigingswerkzaamheden, hebben we bij Rentimo ook een breed assortiment stofzuigers accessoires te huur. Zo kunt u op de meest efficiënte en effectieve wijze aan de slag met het opzuigen van allerlei soorten stof. 


Bij elke industriële stofzuiger worden de geschikte stofzuiger accessoires voor elke machine getoond als extra opties. Bent u op zoek naar andere stofzuiger accessoires? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Er zijn vele mogelijkheden bij Rentimo. 


Hieronder geven we uitleg over de verschillende stofzuiger accessoires.


Zuighulpstukken huren

Rentimo beschikt over een breed assortiment zuighulpstukken welke u kunnen helpen met het effectief schoonzuigen van uw werk- of productieomgeving. Te denken valt hierbij aan zuigslangen, zuigmonden, zuigbuizen en stofzuigerborstels. 


Zuigslangen huren

Een industriële stofzuiger dient te worden voorzien van een zuigslang. Afhankelijk van het type industriële stofzuiger dat u huurt, kan een zuigslang in diverse lengtes aan de machine worden gekoppeld. Zo hebben we industriële stofzuigers in het programma welke geschikt zijn voor een zuigslang met een maximale lengte van 10 meter, maar hebben we ook krachtigere industriële stofzuigers in het programma welke geschikt zijn voor een zuigslang met een slanglengte van 20 meter. Rentimo kan u hierover adviseren, zodat u zeker weet dat u de juiste machine met de juiste zuigslanglengte huurt.


Vloerzuigmonden en zuigbuizen

Met een vloerzuigmond, welke gekoppeld wordt aan een zuigbuis, kunt u in een ergonomische houding stoffen vanaf de vloer of andere oppervlakken opzuigen. Net als een thuis stofzuiger kunt u de zuigbuis vasthouden en daarmee de vloerzuigmond over de vloer bewegen om al het stof dat op de vloer ligt eenvoudig en efficiënt op te zuigen.


Stofzuigerborstels huren

Indien u stoffen niet vanaf de vloer, maar bijvoorbeeld vanaf productiemachines, apparaten of werkbanken wilt zuigen, is het efficiënt om een stofzuigerborstel in te zetten. Een stofzuigerborstel wordt aan een zuigslang gekoppeld en kunt u met de hand bedienen om stoffen vanaf diverse oppervlakken te zuigen.


Kierenzuigers

Wilt u stoffen en restafval opzuigen uit de kleinste kieren, krappe hoekjes en dunne spleten? Dan heeft u een kierenzuiger nodig. De naam zegt het al: met een kierenzuiger kunt u stoffen uit de kleinste kieren eenvoudig opzuigen en afvoeren.


Contact met Rentimo

Heeft u interesse in het huren van een industriële stofzuiger met bijbehorende stofzuiger accessoires? Of heeft u al een industriële stofzuiger maar wilt u deze inzetten met geschikte stofzuiger accessoires en wilt u hierover geadviseerd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.