.

Industriële stofzuiger 250 liter 66 kW Diesel huren

krachtige diesel stofzuiger huren Rentimo
>
  • krachtige diesel stofzuiger huren Rentimo
  • Diesel stofzuiger met 66kW vermogen en 250 liter opslagcapaciteit
  • Diesel stofzuiger 66 kW huren
<

Producteigenschappen

Max. Onderdruk
7.000 mmH2O
Max. Lucht debiet
2.000 m3/H
Filter oppervlak
160.000 cm2
Opvang container
250 L
Diesel motor
66 kW
Inlaat Buiten diameter Ø=mm
80-100 mm
Afmetingen (LxBxH)
254x155x210 cm
Gewicht
2.200 Kg
Geschikt voor
Bulk, afval, grof stof, puin, zand

Omschrijving

Bent u op zoek naar een krachtige stofzuiger voor zeer zwaar reinigingswerk en wilt u daarbij zo mobiel mogelijk werken? Huur dan onze S10 diesel.

66 kW vermogen en aangedreven door diesel
Deze krachtpatser heeft een vermogen van maar liefst 66 kW en kan ingezet worden voor zwaar reinigingswerk en het opzuigen van zware stoffen, zoals straalgrit, zand, afval, puin en grof stof. Daarnaast is deze industriële stofzuiger ook zeer geschikt voor het opzuigen van bulk. Deze 2000 m3/uur industriële stofzuiger op diesel haalt een vacuüm/onderdruk van maar liefst 80%. 

Deze diesel stofzuiger heeft een opslagcapaciteit van 250 liter en dient daardoor ingezet te worden in combinatie met een passende voorafscheider. Deze voorafscheider kunt u uiteraard ook bij Rentimo huren. 

Industriële stofzuiger met voorafscheider
Deze industriële stofzuiger dient in combinatie met een voorafscheider ingezet te worden. Door deze diesel stofzuiger te huren samen met een 1m3 cycloon, beschikt u over een krachtig stofzuigsysteem met een grote opslagcapaciteit, welke geschikt is voor het opzuigen van allerlei soorten stof. Opgezogen stoffen en materialen worden direct afgevangen in de cycloon, welke het mogelijk maakt om het opgezogen stof af te vangen in bijvoorbeeld Big Bag zakken of een stortbak. 

Groot bereik
Dit stofzuigsysteem is geschikt om te werken met 4'' slangen tot een maximale slanglengte van 120 meter. Hierdoor kunt u stoffen, puin en afval vanaf verschillende plaatsen in de werkomgeving opzuigen. Deze slanglengte zorgt ervoor dat u een groot bereik heeft zonder dat u de machine steeds hoeft te verplaatsen. 

Interesse in het huren van deze diesel stofzuiger?
Heeft u interesse in het huren van deze diesel stofzuiger in combinatie met een 1m3 cycloon? Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.  Wij helpen u graag verder!

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

1 Week 25,00

Excl. BTW

Dit pakket bestaat uit de meest gebruikte zuighulpstukken.


De verlengbuis heeft een lengte van 1 meter en is gemaakt van Aluminium.1 Week 25,00

Excl. BTW

Deze bulkzuigbuis is gemaakt van staal en geschikt voor het opzuigen van bulk materialen.

1 Week 25,00

Excl. BTW

Deze bulkzuigbuis is geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden zoals stof, zand, straalgrit.

Offerte aanvragen