.

Diesel stofzuiger huren

Naast industriële stofzuigers op elektriciteit en perslucht, kunt u bij Rentimo ook een industriële stofzuiger huren welke werkzaam is op Diesel. Het voordeel van een industriële stofzuiger aangedreven door Diesel is dat deze zeer mobiel inzetbaar zijn omdat de vacuümunit volledig zelfstandig draait. U hoeft immers geen rekening te houden met een elektriciteitsaansluiting. Zo kunt u met een Diesel stofzuiger eenvoudig op verschillende plaatsen in uw werkomgeving stoffen en restmaterialen opzuigen en afvangen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.


Diesel stofzuigers: echte krachtpatsers!

Zoals hierboven uitgelegd zijn Diesel stofzuigers zeer mobiel inzetbaar, wat een groot voordeel is. Naast de mobiliteit hebben deze stofzuigers nog een groot voordeel: het zijn echte krachtpatsers! Eigenschappen als 2000 m3/h luchtdebiet en een vacuüm/onderdruk van 80% worden gerealiseerd door deze krachtige vacuümunits.

Stofzuigsysteem in combinatie met een voorafscheider

De diesel stofzuiger op aanhangwagen is standaard uitgerust met een hopper, welke een opvangcapaciteit heeft van 710 liter. Indien de hopper volgezogen is, kan deze eenvoudig middels de vlinderklep en Big Bag haken geledigd worden in een Big Bag of bijvoorbeeld in een stortbak.

De blauwe vacuümunit dient ingezet te worden in combinatie met een voorafscheider. Een voorafscheider vormt een extra punt tussen het afzuigpunt en de vacuümunit in. Hierdoor valt het opgezogen stof direct in de voorafscheider en kan u lange tijd achtereen stoffen en afval opzuigen. Indien de voorafscheider volgezogen is, kan ook deze eenvoudig geledigd worden in Big Bags, een stortbak of op een andere manier naar keuze.

Eenvoudig te verplaatsen

Onze Diesel stofzuigers zijn eenvoudig te verplaatsen. De zwaarste Diesel stofzuiger is standaard  gebouwd op een aanhangwagen, dus deze kan eenvoudig met een klein rijbewijs worden verplaatst per heftruck of auto. De blauwe vacuümunits zijn voorzien van een heftruckonderstel en kunnen middels heftruckvorken eenvoudig verplaatst worden naar een plek naar keuze.

Advies nodig?
Heeft u interesse in het huren van een Diesel stofzuiger maar weet u niet welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van één van onze modellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij leggen het graag aan u uit. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.